Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 augustus 2021

Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie

Meermaals heb ik op deze plek aandacht gevraagd voor de schandalige bezuinigingen op de zorg door de kabinetten Balkenende en Rutte. Waar de kabinetten Rutte 1, 2 en 3 zoveel hebben bezuinigd en toegestaan dat een aantal ziekenhuizen werd opgedoekt, het aantal IC bedden is onder deze kabinetten tot aanvang van de Coronacrisis afgenomen van 2.200 naar 1.100 bedden en derhalve werd een groot aantal verpleegkundigen 'overbodig' gemaakt..... Dit ging zelfs door nadat de geheime diensten AIVD en MIVD in 2016 het kabinet Rutte 2 (en daarmee ook Rutte 3) hebben gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een epidemie, juist door het tekort aan IC en ziekenhuisbedden, plus een toen al geconstateerd tekort aan verpleegkundigen.....

De tekorten aan IC en ziekenhuisbedden, plus het tekort aan verpleegkundigen is door Rutte 3 een aantal keren opgevoerd als reden voor de meer dan belachelijke Coronamaatregelen, immers er was een tekort zijn aan IC bedden, waardoor vorig jaar Coronapatiënten zelfs moesten worden overgebracht naar Duitsland...... De lockdowns die we meemaakten, de avondklok en andere ernstige schendingen van mensen- en burgerrechten waren volgens de disfunctionerende VVD leugenaar en premier Rutte en de mislukte CDA clown en godbetert minister de Jonge (van wie zo ongeveer elke belofte niet blijkt te kloppen), nodig vanwege de door hen zelf veroorzaakte tekorten op gebied van ziekenhuizen en verpleegkundig personeel......

Donderde gistermiddag dan ook niet voor niets van m'n stoel toen ik via Twitter de volgende Tweede Kamer stemmingen onder ogen kreeg:

BI-ZAR

Image

Eén reactie op dit bericht liet de volgende waanzin zien:

Replying to
#D66 laat de ware aard wel zien deze week. Je zal er maar op gestemd hebben als je in de (jeugd)zorg werkt...

Image

Vooruit nog één:

Volger@ Brigit

Image

Zo nu weet je op welke partijen je nooit weer moet stemmen!!! (terwijl D666 overrijp en stinkend in de groenbak moet worden  gemieterd.....)

Hoe is het mogelijk dat de partijen die verantwoordelijk zijn voor de tekorten aan IC en ziekenhuisbedden nu het gore lef hebben om tegen een uitbreiding van het aantal IC bedden en daarbij horend personeel te stemmen....... Het is dan ook meer dan schandalig dat Rutte en de Jonge niet al vorig voorjaar hebben besloten om van bijvoorbeeld ziekenhuis Bronovo niet weer een volledig ziekenhuis te maken, i.p.v. de polikliniek die men van dit ziekenhuis maakte....... (en dat na een renovatie van meer dan 10 jaar!!) 

Enkele reacties op het Twitterbericht spraken van een onmogelijkheid om het aantal IC bedden uit te breiden, vanwege de financiële consequenties, echter als je de vele miljarden ziet die afbraakkabinet Rutte 3 vanwege de Coronacrisis in het bedrijfsleven heeft gestoken, is dat allesbehalve onmogelijk!! Bovendien wat gaat voor: de volksgezondheid of de economie??? De vraag stellen is haar beantwoorden: uiteraard gaat wat betreft Rutte 3 de economie voor (zoals dat was bij veel voorgaande kabinetten)..... We hebben dan ook al lang geen volksvertegenwoordiging meer maar een bedrijfsvertegenwoordiging........

Profijtbeginsel bij het testen voor toegang? In gewoon Nederlands: mensen die straks niet zijn gevaccineerd moeten zelf betalen voor de tests die zij moeten tonen voor ze toegang krijgen tot een aantal openbare gelegenheden, dit n.a.v. een motie van D666 ploert Paternotte..... Hiermee volgt ook het afbraakkabinet Rutte 3 de regeringen die niet gevaccineerden chanteren.... (immers de regering had de motie als niet uitvoerbaar naast zich neer kunnen leggen, zeker met verwijzing naar de woorden van de Raad van Europa >> deze Raad heeft geconcludeerd dat elke discriminatie van niet gevaccineerden is verboden.....*) Weer zijn hiervoor de belangrijkste partijen van Rutte 3 verantwoordelijk: VVD, D66 en CDA..... (en dan is dit kabinet ook nog eens demissionair......)

Tot slot nog Coronanieuws van hedenmorgen: in Israël waar 80 % van de Joodse bewoners dubbel is is gevaccineerd loopt het aantal 'besmettingen' sterk op (men bedoelt hiermee het aantal positief getesten)..... Kortom de halleluja verhalen over vaccinaties blijken eens te meer niet te kloppen en dan durft men in Nederland vast te houden aan de regel dat gevaccineerden overal moeten worden toegelaten zonder testen, terwijl meer en meer duidelijk wordt dat gevaccineerden wel degelijk het virus kunnen doorgeven......** Voorts geeft dit nog eens aan dat juist gevaccineerden zorgen voor mutaties van het virus en niet de ongevaccineerden tegen wie in vele buitenlanden zo langzamerhand een heksenjacht wordt geopend, iets wat zich ook hier langzaam maar zeker aftekent....... Daarmee wordt er ook nog eens haat gezaaid tegen ongevaccineerden, alsof dat de taak van een regering is......

*  Zie: 'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!)

** Zie o.a.: 'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

---------------------------------

Zie voorts: 'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) En zie de links in dat bericht naar artikelen over de PCR test en de bezuinigingen op de gezondheidszorg >> die bezuinigingen zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren. Zoals ook in het bericht hierboven al gemeld: het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3..... Zo waren er bij aantreden van Rutte 1 nog 2.200 IC bedden, dat was bij aanvang van de Coronacrisis teruggebracht naar 1.100 bedden..... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Zie wat dit bericht betreft ook: 'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' (de video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden'

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten