Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 7 augustus 2021

Turkse president Erdogan geeft Koerden de schuld van de bosbranden...... EU doet er het zwijgen toe

De bosbrandbestrijding in Turkije is totaal incapabel, zo heeft het land meerdere blusvliegtuigen die echter aan de grond staan bij gebrek aan personeel (wellicht opgepakt in de smerige strijd die Erdogan voert tegen zogenaamde aanhangers van de Gülen beweging)...... 

Men probeert o.a. met konvooien van tankwagens e.d. naar de plekken van de bosbrand te rijden echter die komen niet zelden vast te zitten in het verkeer...... 

Het is overduidelijk dat de Turkse regering wetend van de jaar na jaar steeds heftiger bosbranden geen bliksem heeft gedaan om de bestrijding van die bosbranden op een hoger niveau te brengen..... Schande!! (de Turkse regering onder leiding van Erdogan is dan ook één grote corrupte boel die zoveel mogelijk publieke gelden achteroverdrukt en op buitenlandse bankrekeningen stalt.......)

Een paar burgemeesters hebben wanhopig ook het buitenland gevraagd te komen helpen..... Echter naast Erdogan zijn er andere burgemeesters die de PKK en daarmee de Koerden de schuld geven voor de bosbranden, dit heeft al geleid tot agressie tegen Koerden in Antalya en andere steden en dorpen...... Voor de woorden van Erdogan zie de video vanaf 2.46 min. (excuus later deze dag toegevoegd): 


Spanje dat NB zelf kampt met bosbranden heeft 2 blusvliegtuigen naar Turkije gestuurd......

Lullig genoeg hoorde ik e.e.a op CBC Radio1, een Canadese radiozender, echter op de BBC, WDR, ARDen VRT geen aandacht voor deze demonisering van burgers*, die heel makkelijk op bloedbaden kunnen uitdraaien daar mensen van wie het huis al is verbrand, of van wie het huis in de 'vuurlinie' ligt hun gram halen bij de Koerden van wie ze weten waar hun huis staat......

Het is als met de vuile oorlog die Turkije voert tegen Koerdische burgers in en buiten Turkije, de reguliere media hebben daarvoor amper of geen aandacht.... Tja de zogenaamde onafhankelijke media schoppen het liefst zo min mogelijk tegen de schenen van NAVO-partner Turkije en haar psychopathische en zwaar corrupte leider Erdogan, immers dat is slecht voor de wapenverkopen aan die reli-fascistische staat (de eigenaren van die mediaorganen hebben grote aandelenportefeuilles in de wapenindustrie, oliemaatschappijen en in de farmaceutische industrie......)

De EU-lidstaten en de EU zelf zouden onmiddellijk actie moeten ondernemen en Erdogan de wacht aanzeggen voor het demoniseren van Koerdische burgers!! 

Waar de EU de PKK op de terreurlijst heeft staan, zou dat moeten veranderen >> de PKK eraf en de Turkse overheid op die lijst, echter dat zal pas gebeuren als pasen, pinksteren en de kerst op dezelfde dag vallen......

* Evenzo op de NOS site, noch op Google iets te vinden van Nederlandse media over deze schandelijke beschuldigingen en de totale incapabiliteit van de Turkse overheid in het bestrijden van de bosbranden..... En waar is Erdoganlikker Joost Lagendijk met zijn  berichtgeving over deze enorme ellende en opstoken van het Turkse volk tegen een minderheid???? Zie wat dat betreft ook: 'Turkije coup van 15 juli 2016 en de 'deskundige mening' van fantast Lagendijk

-----------------------------------------

Zie ook: 'Turkse geheime dienst ontvoert etnische Turken in het buitenland........' (bericht van 9 april 2018, Turkije had toen al 80 mensen uit 18 verschillende landen ontvoerd en naar Turkije overgebracht, amper negatieve reacties uit de EU op deze ronduit terroristische daden....) 

'Joost Lagendijk (ex-GroenLinks 'politicus'), Turkije heeft gelijk met onderdrukking van de Koerden.....' (januari 2018, toen deze smerige onderkruiper Turkije nog niet in mocht, dat was pas in april van dat jaar......)

'Frans Timmermans (PvdA) weet 't zeker, Gülen zat achter de mislukte coup in Turkije, immers de VS bevestigt e.e.a........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha ha!' (bericht van  november 2016, Timmermans was toen minister van BuZa))

'Erdogan heeft coup zelf op poten gezet om zo de totale macht te grijpen.......'

'Erdogan roept het volk op de straat op te gaan voor de democratie....... ha! ha! ha! ha!' (die hij met voeten trad en treedt!!)

''Turkije-coup': Sensatie- en Sportzender Radio1..........'

'Turkse bevolking als geheel tegen de coup...'

'Jan Eikelboom krijgt hartverzakking van dichtslaande Turkse deur.........' (9 augustus 2016; Eikelboom deed zich jaren voor als oorlogscorrespondent, maar was als de dood om in de buurt van strijd te komen, wat hij dan ook altijd voorkwam en ook na de zogenaamde coup in Turkije liep het hem dun door de broek, al had hij als uitermate zwakke buitenland 'journalist' niets te vrezen, hij is dan ook vooral 'goed' in het vertellen wat hem zoals bezighoudt in het buitenland) 

'Thorbjørn Jagland (Europese Raad) heeft begrip voor het barbaarse optreden van Erdogan..........' (6 augustus 2016)

'Kees Boonman vindt Gülen-beweging eng en weet niet of Erdogan gevaarlijk is....... ha! ha! ha! ha! ha!' (26 juli 2016; Boonman: al net zo'n 'deskundige' als Lagendijk en Eikelboom)

'Erdogan zaait terreur in Nederland....!!! Koenders onderneem eindelijk actie!!' (19 juli 2016)

'Joost Lagendijk begrijpt de Turkse persbreidel wel.........' (!!!!) (deze schoft die zich ook journalist durft te noemen zei dit in januari 2016....)

'Timmermans is trots op zijn 'vluchtelingen onderhandelingen' met de Turken........ AUW!!!' (december 2015)

-------------------------------------

Om nog eens te laten zien wat een schoften- en terreurorganisatie de NAVO is: 'Turkse verkiezingen: Stoltenberg (roverhoofdman NAVO) feliciteert Erdogan met zijn verkiezing tot dictator'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten