Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 11 augustus 2021

Dierenmishandeling op grote schaal: Utrechts provinciebestuur laat spreeuwen massaal afschieten, ondanks enorme afname van deze vogelsoort

In Utrecht zijn in opdracht van het provinciebestuur al 1.000 spreeuwen afgeschoten, ondanks dat hetzelfde bestuur stelt dat de meeste spreeuwen in het eerste levensjaar sterven..... Voorts moet het provinciebestuur op de hoogte zijn van het feit dat sinds de jaren 80 van de vorige eeuw het aantal spreeuwen in Nederland is afgenomen met 60%...... (spreeuwen zijn prachtige vogels die bij ons land horen) Reken maar dat deze afname, als die bij andere vogels, voor een groot deel is te danken aan het gebruik van landbouwgif als glyfosaat (het hoofdbestanddeel van Roundup) dat ook op grote schaal werd gebruikt door particulieren...... Op zeker dat het Utrechts provinciebestuur geen moeite heeft met het grootschalig gebruik van landbouwgif......

Het afschieten van spreeuwen en andere dieren in die provincie is dan ook duidelijk een teken dat het provinciebestuur vooral bestaat uit lobbyisten voor de psychopathische moordenaars die men aanduidt als jagers...... Maar ja wat wil je als ons nationale waterhoofd W.A. zelf het 'goede voorbeeld geeft' met zijn liefde voor het vermoorden van dieren.....

Als je last hebt van vogels als ganzen en spreeuwen zijn er voldoende duurzame manieren om ze te verdrijven, bijvoorbeeld met het gebruik van lasers en lawaai, maar ja dan hebben de psychopathische jagers het nakijken en die hebben een sterke lobby in Den Haag..... (o.a. van de al genoemde W.A.)

De provincie Utrecht wordt bestuurd door de volgende moorddadige, dierenmishandelingsvriendelijke partijen: GroenLinks (!!! >> beter: AsgrauwRechts), PvdA, D66, CDA en ChristenUnie..... Als je van dieren houdt en tegen dierenmishandeling bent: nooit meer op het valse geteisem van die partijen stemmen en dat geldt ook voor de landelijke tak van die partijen!! (hetzelfde geldt voor de VVD, SGP en wat kleinere partijen als de fascisten van Ja21)

Lees en teken de petitie van Animal Rights ajb en geeft het door!!

Meer dan 1.000 spreeuwen afgeschoten

Animal Rights info@animalrights.nl via eprov.nl

Utrechtse spreeuwen in gevaar!
 

 Foto: spreeuw op lantaarn

 UTRECHTSE SPREEUWEN IN GEVAAR

We slaan alarm voor de spreeuwen. Sinds 1 juni zijn er wéér meer dan duizend spreeuwen gedood in de provincie Utrecht. In geen enkele andere provincie in Nederland worden zoveel spreeuwen afgeschoten. Dit terwijl de populatie al jaren afneemt. Wist je bijvoorbeeld dat van de aantallen uit de jaren '80 nog maar minder dan 40% over is?

Volgens de provincie Utrecht sterven de meeste spreeuwen sowieso in hun eerste levensjaar. Dit betekent natuurlijk níét dat de provincie hier extra aan moet bijdragen door afschot toe te staan. Dat is de wereld op zijn kop.

Foto: kleine spreeuw op bankje

TEKEN OOK

Eerder dit jaar gaf de provincie Limburg toestemming om jonge, wilde spreeuwen uit het nest te halen en te gebruiken als lokvogel. Dat hebben we weten te voorkomen. Ook het afschot in Limburg gaat niet door. Als er niemand bezwaar maakt, worden wilde dieren zonder protest veroordeeld tot de kogel. Daarom stappen wij ook nu weer samen met Fauna4Life naar de rechter.

Spreeuwen horen bij Nederland en hebben net zoveel recht om hier te leven als wij. Oók als hun belangen botsen met menselijke belangen. Wij streven naar een samenleving waarin mensen en wilde dieren in harmonie samenleven.

Met hartelijke groet,

Afbeelding PS Teken je ook onze petitie voor een verbod op de jacht met levende lokdieren?

Levende dieren worden ingezet tijdens de jacht om soortgenoten te lokken en vervolgens te doden. Sommige lokdieren komen enkel buiten om te zien hoe hun soortgenoten worden afgeschoten. Wij eisen een algeheel verbod op het gebruik van levende lokdieren tijdens de jacht. Teken onze petitie!

  • In Nederland worden levende lokganzen gebruikt, maar ook eksters, kraaien, kauwen, spreeuwen, eenden en houtduiven worden ingezet als voorwerp.

  • In België worden trechtervallen gebruikt om kraaien, kauwen en eksters te doden. Dieren worden in de val gelokt met behulp van een levende lokvogel.

  • In Nederlands Limburg werden jonge, wilde spreeuwen uit het nest gehaald om te gebruiken als lokvogel. Dat mag niet meer!

De petitie is inmiddels 11.500 keer ondertekend!

PPS In Utrecht procederen we ook tegen het afschot van zwanen, zwijnen, reeën en vossen.

TEKEN ONZE PETITIE

Foto: spreeuw in boom Spreeuwen horen bij Nederland.

==============================

Zie ook: 'Nederland: in 3 jaar tijd 41.000 vossen vermoord.....'

'Utrechts provinciebestuur: zwanen mogen worden vermoord'

'Utrecht gaat 's nachts vossen afschieten

'Jacht op wilde zwijnen, zelfs jongen mogen worden afgeschoten in de zoogtijd......'

'Martijn van Dam (PvdA) wil zo min mogelijk uitgeven aan natuurbeheer en de 'noodzakelijke' jacht op vossen........'

'Menno Bentveld ('Vroege Vogel'): u mag reageren, op de reclame voor het afknallen van ganzen, maar wel beschaafd a.u.b...........'

'Dierenmishandeling in Australië: grootschalig gebruik barbaars gif tegen dingo's en vossen.......'

'Hert neemt jager te grazen!'

'Hert neemt wraak en dood terecht een laffe dierenbeul ofwel jager!!' (de rollen kunnen niet vaak genoeg worden omgedraaid, wellicht met behulp van een [echte] mens)

'Zeearend doodgeschoten in natuurgebied Wolvega.......'

'Zeearend dood, jagers wijzen elke verantwoording af..........'

'Jacht, ofwel psychopathisch plezier in het doden van levende wezens........'

'Partij voor de Dieren met schadeclaim van zwanenlijk-koker Smit aan de broek.....'

'Plezierjacht en de zoveelste gebroken belofte van de PvdA.......' (alleen al het woord 'plezierjacht', walgelijk!!!)

'Dijksma (PvdA) houdt 'plezierjacht' in stand

'Dijksma (PvdA): jagers zijn natuurbeschermers en natuurliefhebbers......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Liefde uit de loop van een geweer!!'

'Annie Schreijer-Pierik (CDA), de grote 'dierenvriend' wil jagers belonen voor heilzame werk..... AUW!!!' Goothufter Schreijer-Pierik is ook lobbyist voor het martelen van dieren in de intensieve martel veehouderij, ze zit in de EU fractie van de EVP waarvan naast het CDA ook de fascistische partij Fidesz al jaren deel van uitmaakt...... >> Moet zijn uitmaakte: maar niet de EVP heeft de fascisten eruit geschopt, nee deze fascisten besloten zelf op te stappen zo bleek op 3 maart 2021...... (het CDA van o.a. EU grofgraaier de Lange, heeft deze fascisten jarenlang de handen boven het hoofd gehouden en was tegen het uit de fractie zetten van Fidesz.....)

'Dierenarts Peter Klaver voor het vergassen en nekken klieven van ganzen........' (reclame voor deze schoft in een programma van de EO christenbroeders)

'Braakhekke lust er wel pap van en een jager die plezier heeft in het doodschieten van dieren...'

'Dijksma: Zwanen worden in Nederland mishandeld onder 'toezicht' van de NVWA' (PvdA oplichter Dijksma had daar geen moeite mee....)

'Partij voor de Dieren met schadeclaim van zwanenlijk-koker Smit aan de broek.....

'Zeearend dood, jagers wijzen elke verantwoording af..........' Terwijl het bekend is dat dit laffe moorddadige tuig dit al heel vaak heeft gedaan dit daar jagers roofvogels als concurrenten zien, je zou dit psychopathisch tuig....... Oh nee je mag niet oproepen tot geweld, bijna mijn excuus.

'Ganzen moeten massaal worden vermoord...., met dank aan VVD, PvdA, CDA, D66, ChristenUnie en SGP....

'Dierenarts Peter Klaver voor het vergassen en nekken klieven van ganzen.......'

Zwanendrifter Oostveen spande kort geding aan tegen dierenarts Saskia van Rooy.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten