Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juni 2015

Dijksma: jagers zijn natuurbeschermers en natuurliefhebbers......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Liefde uit de loop van een geweer!!

Het hufterige dikke leeghoofd van de PvdA, Dijksma, die godbetert staatssecretaris mag spelen, durfde afgelopen maandag, bij BNR's slijmkwijl van Liempt te zeggen, dat jagers natuurbeschermers en natuurliefhebbers zijn........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Liefde door de loop van een geweer en bescherming tot de dood erop volgt........!!!

Het is wel duidelijk dat deze domme trut zich in heeft laten pakken door de jagers. Je kan niet anders concluderen, dan dat ze achter de jacht staat, terwijl de PvdA had beloofd, dat de plezierjacht op dieren verboden zou worden....... Dijksma is zelfs van plan om de jacht makkelijker te maken, al stelt ze dat het veel duidelijker zal worden, wat en waar er gejaagd mag worden, inclusief de van tevoren af te spreken hoeveelheden dieren, die afgeknald mogen worden..... Over dat laatste hebben de jagers al laten weten, dat dit onmogelijk is..... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, als je eenmaal in die moordroes zit, kan je niet zomaar de rem op het afknallen zetten, logisch toch???!!!!

Volgens Dijksma wordt het jagen met de voorliggende maatregelen gedemocratiseerd, daar ook natuur- en milieuorganisaties mogen meepraten in de gezellige afknal vergaderingen....... Ach je belooft die organisaties wat subsidie en ze komen braaf opdraven, om verder zo goed als niets in te kunnen brengen, immers Dijksma 'gaat de plezierjacht verboden!' Dat is iets te snel door de bocht Azijnpisser: alleen de naam 'plezierjacht' wordt ten grave gedragen!!! ha! ha! ha! ha! ha!

Kortom Dijksma heeft een hele grote schaamlap gebreid voor de jacht, zodat deze een 'duurzaam' randje krijgt........ Een randje, dat uiterst smerig is!!!

Kuttekop Dijksma durfde te zeggen, dat er minder gewasbeschermingsmiddelen worden gebruikt.... ha! ha! ha! ha! Ja, geweldig hè Dijksma, intussen gaan er nog steeds vele miljoenen liters gif teveel over de gewassen in ons land en mogen de landbouwers nog steeds neonicotinoiden gebruiken!! Al is dat laatste door de EU enigszins beperkt, zal dit volgens echte deskundigen amper helpen tegen het massale (wereldwijde) uitsterven van bijenvolkeren........

Overigens wordt in de VS een nieuwe variant van dit gif op de markt toegestaan, flupyradifurone, dit gif zou de bijen onmiddellijk doden, voordat ze terug kunnen vliegen, naar hun volk.......... Ongelofelijk!!!

Zie ook: 'Braakhekke lust er wel pap van en een jager die plezier heeft in het doodschieten van dieren...'

       en: 'Bayer oefent druk uit op Nederland voor nieuw 'bijengif.......''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten