Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 juni 2015

Cohen heeft groot vertrouwen in de hervorming van de zorg en die problemen? Niet zeuren, 'aanloopproblemen...!!!'

De lopende PvdA wanprestatie Cohen, was gistermorgen te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt*. De gigantische zakkenwasser Cohen vervuilde de ether vanaf 9.30 u. Daar kreeg ik al snel genoeg van, je kent z'n vervelende riedel wel, alles goed lullen, wat ook maar in de verte te maken heeft met de PvdA. De problemen in de zorg zijn bijzonder eufemistisch 'kinderziekten', dat er intussen een groot aantal mensen moet zijn, dat zich het leven benam vanwege bijvoorbeeld de uitkleding van de GGZ, ach niet zeiken!! Ook de jeugdzorg, wat al een grote chaos was, zal wel met wat 'aanloopproblemen' te maken hebben en krijgen, maar dat is snel genoeg weer opgelost, aldus de klotenklapper.

Cohen is tegenwoordig een grofgraai bons bij de sociale werkvoorziening en als zodanig zag hij wel het gevaar, dat er gemeenten zullen zijn, die de beschermde werkvoorziening (sociale werkplaatsen) niet zullen willen handhaven. Een probleem waar wel aan gewerkt zal worden, als je de dubbel gebakken eierkoek moet geloven. Want die werkplaatsen blijven nodig, voor de mensen, die echt niet bij bedrijven kunnen werken, dat stelde Cohen nog wel......

Daarover gesproken, werken, de uitlatingen van de psychopathische labbekakker de Boer**, vond ook Cohen buiten de orde, maar zelfs dat probeerde hij nog af te zwakken, zo van 'ach een flapuit opmerking.......', alsof de Boer daarmee geen haat zaaide tegen de meer dan 1 miljoen werklozen (het echte cijfer), die buiten hun schuld werkloos werden (en daar behoort ook het overgrote deel van de bijstandsgerechtigden toe...). De uitlating van de Boer, dat het 'invalidenquotum' niet zal werken, deed Cohen ook al af, als een futiliteit. Cohen kent een bedrijf dat invaliden aanneemt en ken je één zo'n bedrijf, dan ken je ze allemaal, ja toch......???? Alsof invaliden erop zitten te wachten, de schaam-invalide van een bedrijf te worden, met naar alle waarschijnlijkheid een grote kans op zwaar gepest te worden, door 'leuke' collega's............ Jezus wat een lul!!!

* Mensen van Liempt is door een paar idioten overgehaald z'n rotkop op tv te laten zien, voor 't zoveelste nietszeggende praatprogramma, waar eigenlijk niemand op zit te wachten. De neoliberale klootzak, die meent dat het normaal is, dat je dwars door de antwoorden van je gasten heen spreekt, door alvast de volgende vraag van z'n lijstje te stellen, verdwijnt uit de BNR uitzendingen!! Dat is voorlopig even het belangrijkste goede nieuws, daar neem ik er één op vanavond! Helaas neemt de lullende lachzak Hemmen het programma over, maar die is gelukkig wat minder irritant en denkt soms zelfs na!!

** Zie: 'Hans de Boer vindt uitkeringsgerechtigden luie labbekakkers.......'

Voor meer berichten met Cohen, de Boer, sociale werkplaatsen, het invaliden quotum en/of de sociale werkvoorziening, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten