Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 juni 2015

Inge de Bruijn ook al 'ambassadeur' jeugdzwemmen, met 'zwem aandacht' voor kinderen die met vakantie gaan......

Mensen, wat betreft de kop: niet dat de Bruijn een volle agenda heeft met allemaal 'ambassadeurschappen' (hoewel ze wel twee keer 'ambassadeur' is), maar je wordt wel schijtziek van het woord ambassadeur, dat tegenwoordig overal aan wordt gehangen........ De Bruijn vraagt aandacht voor jeugdzwemmen en wat kan daar tegen zijn, in een waterrijk land als Nederland!! Inge de Bruijn is ambassadeur Nationale Zwemcheck van de KNZB.

Volgens de Bruijn die afgelopen vrijdag te gast was bij BNR's slijmkwijl van Liempt (na 10.30 u.), is verdrinking de grootste doodsoorzaak onder jonge kinderen. Wat ik ervan begrijp (mensen ik had geen zin al 't geouwehoer nog eens na te horen) is dat deze zwemcheck een soort opfriscursus, met aandacht voor benauwende situatie, zoals onder een luchtbed, of vlot terechtkomen en gericht op kinderen die met vakantie gaan........ Dat er heel veel kinderen niet met vakantie gaan, schijnt geen probleem op te leveren..... 'Voor de goede orde': vooral kinderen die niet met vakantie gaan, kunnen niet zwemmen!! Lullig genoeg hoorde ik de Bruijn niet spreken over onder het ijs raken, oké de winters zijn niet meer wat het geweest is, maar er zullen ongetwijfeld nog veel winters komen, waarbij er geschaatst kan worden*. Van Liempt heeft blijkbaar nog nooit gezwommen, want die begreep dat het heel gevaarlijk is, als je van een luchtbed, of vlot in het water valt..... ha! ha! ha! ha! ha!

Daarover gesproken, van Liempt denkt dat zwemles nog steeds in het lespakket zit, op de basisschool ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat was trouwens bijzonder vreemd beste lezer, niet één keer hoorde ik de 'ambassadeur' de Bruijn pleiten voor zwemonderwijs op de basisschool, wat een waardeloze 'ambassadeur' is deze barbie........!!!! Overigens zorgen de 4 grote gemeenten wel, voor zwemonderwijs op de basisschool.

Van Liempt zou volgens zeggen de beste Nederlandse radio interviewer zijn, uiterst scherp en deskundig...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Voordat we hier een subtropisch klimaat hebben, hoewel met een 'goeie klimaatverandering, kan de 'pomp' tussen de Stille- en de Atlantische Oceaan wel eens uit gaan vallen, dan wordt het hier zelfs veel kouder, terwijl het elders veel warmer wordt.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten