Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 juni 2015

Rick van der Ploeg: de PvdA moet inzetten op de middenklasse...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De zo ongeveer meest pedante drollenpoetser van de PvdA, van der Ploeg, die momenteel godbetert hoogleraartje mag spelen in Oxford en aan de VU, was gisteren te gast bij BNR's slijmkwijl van Liempt. Ik had geen tijd om te luisteren (en eerlijk gezegd had ik er ook maar heel weinig zin in). Later meldde BNR op de site, dat van der Ploeg over de PvdA heeft gezegd, dat de partij naar een nieuwe doelgroep moet zoeken, van der Ploeg vertelde maar meteen waar het op stond: als de PvdA zich niet als de bliksem richt op de middenklasse, zal de partij door 'andere linkse partijen' (meervoud... ha! ha! ha! ha! ha!) worden ingehaald..... Volgens BNR heeft van der Ploeg letterlijk gezegd, dat de Partij van de Arbeidte veel inzet op de arbeiders........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als de PvdA als vriend van de arbeiders wordt gezien en zich voor deze werknemers in zou zetten, kan ik me bij de vijand van de arbeiders, alleen monsters als Hitler of Stalin voorstellen!!!

De  PvdA zet zich al meer dan 25 jaar vooral in voor de middenklasse en bij tijd en wijle zelfs flink voor de bovenklasse!!!

Trouwens benieuwd welk inkomen van der Ploeg, in z'n van de realiteit losgeslagen hersenen heeft gereserveerd voor arbeiders en werknemers uit de  middenklasse. Wedden dat hij denkt, dat de gemiddelde arbeider een kleine € 50.000,-- per jaar mee naar huis neemt??? ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nogmaals deze oetlul mag hoogleraar spelen in Engeland en aan de VU....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer neoliberale berichten met van der Ploeg, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten