Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 juni 2015

PvdA en VVD voor meer autoverkeer en daarmee voor een grotere klimaatverandering!!

Met de belasting hervormingsplannen van Rutte 2 en dan met name de voorgestelde verhoging van 6 naar 21% btw voor een aantal producten en diensten, zeggen de PvdA en de VVD feitelijk, dat ze schijt hebben aan de klimaatverandering. Hoe dat zo? Hoor ik u al wanhopig schreeuwen, wat nu weer oude zeikerd, terwijl u intussen de auto van het plaatselijk opperhoofd van de VVD, de burgemeester, in de fik steekt. Welnu: met die verhoging zal ook de prijs van het openbaar vervoer in één klap 15% duurder worden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dus als u al helemaal schijtziek werd van het gedonder met de OV-chipkaart, geen zitplaats in de trein, agressie en de poortjes op de stations, 'schat ik zo in', dat u in de toekomst de auto meer zal gebruiken. Daar komt nog bij, dat ondanks alle ellende, het openbaarvervoer al veel te duur was/is en autorijden in verhouding nog maar een fractie duurder is, dan het openbaarvervoer......... En ach, die naar schatting 18.000 vroegtijdige doden door de uitstoot van autoverkeer, moeten we 'maar voor lief nemen', daar kunnen er nog wel een paar duizend bij...... Datzelfde geldt overigens ook voor een groot aantal kinderen, dat long- en luchtwegklachten oploopt door datzelfde autoverkeer...... 'Leuk' ook weer voor de grote onderlaag, die zich geen auto kan permitteren, maar van wie wel geëist wordt, dat ze bij werkloosheid, gerust 3 uur per dag moeten reizen voor een baan, waarvan de inkomsten gelijk zijn aan het schandalig lage minimumloon!!!  

En dan maar met de mond belijden, dat men echt duurzaam bezig is, wat een stel oplichters, dat Rutte 2 (en de 'constructieve gedoogpartners' D666, 'Christen'Unie en SGP, waarbij 'GroenLinks' zich ook al 'zo goed als', heeft aangesloten........)......
'GroenLinks...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Daarover gesproken: wat heeft die van Ojik geflikt, dat hij zo schielijk vertrok bij 'GroenLinks????'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten