Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 juni 2015

Leve het afbraakbeleid van Rutte 2, hoezee!!! Ondanks de crisis toch weer 10% meer miljonairs!!

Ja mensen, het is weer 's zo ver: alweer nam het aantal miljonairs toe, ondanks de crisis die in 2008 begon en waar we nog steeds inzitten...... Het aantal grofgraaiers is maar liefst met 10% toegenomen, terwijl de armoede met minstens hetzelfde percentage is gestegen......

Jaar op jaar stijgt het aantal miljonairs (in dollars uitgedrukt), dat is al zo sinds 2008, het aantal miljonairs is dan ook aanzienlijk groter, dan in 2007, voor de huidige crisis begon, met de bankencrisis....... Rutte 2 heeft goed voor deze superrijken gezorgd, met het redden van de banken, werden ook grote fortuinen van miljonairs beschermd, immers bij een faillissement van een bank, krijgt men 'maar' € 100.000,-- vergoed door de staat!!! Dat laatste hebben we overigens aan supergraaier Wouter Bos te danken, één van de grootste oplichters die de PvdA rijk is, hij verhoogde dit bedrag met € 50.000,-- toen bleek, dat rijke krentenwegers hun kapitaal op IJslandse banken hadden gestald. 'Gelukkig' hadden de welgestelden, toen verschillende rekeningen bij verschillende IJslandse banken, zodat ze 'wat' meer dan € 100.000,-- terugkregen uit de belastingpot (ook bij elkaar gebracht, door de armsten in onze maatschappij). Voor zover mij bekend, heeft IJsland de Nederlandse staat nog lang niet schadeloos gesteld voor de verstrekte vergoedingen. Trouwens als ik een IJslandse politicus was, zou ik 'maar' een vergoeding willen geven over een bedrag van € 50.000,-- per bankrekening, immers Bos heeft de bedragen tijdens 'de wedstrijd' veranderd!!

Maar is het godverdomme niet om te janken???!!! Meer dan 4 miljoen Nederlanders leven tegen-, op-, of onder de armoedegrens, dat aantal stijgt, zoals gezegd, nog steeds, terwijl tegelijkertijd het aantal miljonairs blijft stijgen......... Hoe bedoelt u, Nederland is geen klassenmaatschappij!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten