Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 8 juni 2015

Bussemaker wil met rendementsdenken minder studenten........... De aap komt uit de PvdA volksverlakkers mouw!!!

Bussemaker liet afgelopen week weten, dat jongeren, naast dat ze te snel kiezen voor een studie, te snel inzetten op studie, er is volgens haar 'niets mis' met een mbo of hbo opleiding.....' Eerst de langstudeerboete invoeren, zodat met name studenten uit de onderlaag zich de pestpokken moeten werken, om hun studie, hun levensonderhoud en hun peperdure kamer te kunnen betalen. Vervolgens het meer dan asociale leenstelsel invoeren, om studeren te ontmoedigen..... Dat alles is blijkbaar niet genoeg, vandaar dat de trut eindelijk laat zien, waar het echt om draait: minder studenten.....

Werkloze afgestudeerden, of afgestudeerden in banen, die ieder ander zou kunnen doen, kunnen een hoop ellende veroorzaken, immers zij denken na, over wat hen opgedragen wordt en uiteraard zullen ze al snel zien, dat arbeiders onbeschoft weinig verdienen, zeker de eerste 20 jaar van hun werkzame leven. Dat leven moet dan ook nog eens het grootste deel van het leven van deze arbeiders gaan uitmaken, dat was 't al, maar dat 'kan altijd beter, dus langer', niet waar....??!!.

Dit gaat trouwens geheel in tegen haar eerdere pleidooi voor meer 'excellentie' in de maatschappij en tegen haar valse lulpraatje onlangs, dat ze ook zo tegen het rendementsdenken is. Die valse praatjes waren al een lachertje, maar dat is met deze uitlating een donderende lachbui van een uur geworden, wat een oplichter!!

Terug naar de goede tijden van de 19de eeuw, een klassenmaatschappij in optima forma.......

Voor meer berichten met dit neoliberale kwaadaardige loeder, klik op het label 'Bussemaker', onder dit bericht. (zie ook de andere labels voor meerdere berichten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten