Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 juni 2015

Klijnsma moet inhumane maatregel terugtrekken........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het harteloze PvdA monster, Jetta 'hartstikke' Klijnsma trekt de geplande kostendelersnorm in de beslagvrije voet terug, de maatregel zou per 1 juli a.s. worden ingevoerd........ Ondanks vele waarschuwingen van deskundigen (ook die 'in het veld'), die stelden dat mensen met grote schulden, in nog grotere financiële problemen zouden belanden, met deze onmenselijke maatregel, wilde Klijnsma deze maatregel toch invoeren...... Een maatregel waarmee de onderlaag, waarvan 4 miljoen mensen tegen-, op-, of onder de armoedegrens moeten leven, nog verder uitgekleed zou worden.

De beslagvrije voet, is het bedrag dat schuldenaren over zouden moeten houden, om nog 'fatsoenlijk' (dat bedrag is voor het grootste deel van de schuldenaren, al heel onfatsoenlijk, 'maar goed..') rond te kunnen komen...... Het gaat dus om het bedrag waar schuldeisers en deurwaarders af moeten blijven. Zelfs de deurwaarders hadden Klijnsma al eerder gewaarschuwd........... Overigens heeft de belastingdienst de maatregel als belachelijk en onuitvoerbaar gekenmerkt........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Met de 'kostendelersnorm' had rollatorslet Klijnsma 'hééééél sociaal' bedacht, dat er meer te halen zou zijn, bij mensen die het water aan de neus hebben staan....... De kostendelersnorm, u weet wel, waarmee de onderlaag wordt gestraft voor de door de politiek gecreëerde woningnood, waarmee het kleine inkomen van jongeren tot 23 jaar ook nog eens meetelt, zodat deze jongeren niet alleen het ouderlijk huis niet kunnen verlaten, maar zelfs niet kunnen sparen voor een zelfstandige huishouding op termijn....... Trouwens een inkomen, aangeduid met 'minimumjeugdloon', dat zo laag is, dat die jongeren daar zelfs niet een kamer van kunnen betalen, laat staan een huurhuis, die er, zoals gezegd, niet eens zijn........ Terwijl de welgestelden hun kinderen tot een ton belastingvrij mochten schenken, voor de aankoop of renovatie van een huis..... (voor twee derde dan, de rest mocht vrij worden besteed....)......
Tja, we leven nu eenmaal in een klassenmaatschappij!!

Excuus, nog een kleine toevoeging, vlak na plaatsing: Dit beleid van Klijnsma kan je als het tegenovergestelde kenmerken van schuldhulpverlening, zover is deze tyfustrut moreel afgezakt........

Maar jezus wat een fout weer van deze asociale blundertrut, ongelofelijk!!

Voor meer blunders van Klijnsma, klik op het label met haar naam, onder dit bericht. Daar kunt u ook op de labels jeugdminimumloon, woningnood, klassenmaatschappij, deurwaarder, bijstand en andere labels klikken.

Zie ook: 'Welgestelde studenten sluiten top-studieleningen af.......... Leve de klassenmaatschappij!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten