Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 juni 2015

G7 komt met 'geweldige afspraken' om (verdere) klimaatverandering 'tegen' te gaan........... AUW!!!

Afgelopen nacht op BBC World Service (radio na 1.00 u.), het bericht dat men er uit was, wat betreft de klimaatverandering, uit was, bij de vergadering van de 7 grootste (en rijkste landen), de G7..... In een verklaring stellen de grote volksverlakkers, dat het tijdperk van de fossiele brandstoffen (bijna) voorbij is...... Tegen 2050 moet de uitstoot van fossiele brandstoffen met de helft zijn verminderd....... Dat is, zoals vele deskundigen al ver voor de vergadering van de G7 stelden, volkomen ontoereikend!! De uitspraak over die uitstoot is dan wel gedaan door de G7, maar is niet...... bindend!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Uiteraard weer veel mooie praatjes van de slang Obama, terwijl de VS, net als Australië, steenkool op de wereldmarkt dumpen, waardoor de ontwikkelingslanden grootschalig steenkool inkopen en verbranden...... Nederland is dan wel geen ontwikkelingsland (hoewel? gezien de 4 miljoen Nederlanders, die tegen-, op-, of onder de armoedegrens moeten leven, begint het er wel op te lijken!), maar ook in Nederland wordt er op grote schaal steenkool verbrand om energie op te wekken, nog gesubsidieerd ook!!

Voor meer berichten over steenkool, fossiele brandstof, G7, Obama, luchtvervuiling en/of milieuvervuiling, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. Bij de labels heb ik ook de 'G8' genoemd als referentie naar eerdere vergaderingen van de grootste landen, omdat Rusland volkomen onterecht en ongelofelijk dom, dit keer niet mag aanzitten.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten