Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 juni 2015

CBS zou beter met 'wat minder' fantasiecijfers kunnen komen en het werk voor de EU eindelijk eens fatsoenlijk moeten uitvoeren!!!

Elke dag hoor je tegenwoordig wel fantastische cijfers van het CBS, het ene bericht nog rooskleuriger dan het andere. Zo ook gisteren weer: de economie trekt verder en beter aan dan verwacht en de cijfers zijn weer eens bijgesteld. Ook is het volgens van Mulligen duidelijk, dat we uit de crisis zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof we het verlies hebben ingelopen, dat we opliepen bij het begin van de crisis....... Buiten dat, staat minstens de helft van de Nederlanders er slechter voor, dan in 2007!!

Helaas blijft de werkgelegenheid achter, maar dat is geen punt voor van Mulligen, die de cijfers meestal toelicht op de landelijke radiozenders. Deze cijfer goochelaar stelde voor de dertigste keer, dat de werkgelegenheid altijd achterloopt op het herstel....... ha! ha! ha! ha! ha! Weet u wanneer hij dit voor het eerst zei?? Meer dan twee jaar geleden!! Het aantal vacatures was twee jaar geleden bijna 100.000, dat is nu twee jaar later 113.000!!! ha! ha! ha! ha! Het aantal werklozen is intussen nog verder gegroeid en wat dat betreft hebben we meer dan één miljoen werklozen, het echte cijfer, dus bijvoorbeeld ook met de werklozen, die geen recht op een uitkering hebben, omdat hun partner € 10,-- teveel verdient.......

Het wordt de hoogste tijd, dat de hele top van het CBS wordt vervangen en dat dit instituut doet waar het voor bedoeld is, zoals het aanleveren van de juiste cijfers voor de EU, zodat we niet telkens een paar honderd miljoen hoeven na te betalen!!!

Daarover gesproken, alweer gisteren, het bericht, dat we nog eens 200 miljoen moeten nabetalen aan de EU, omdat de economie weer groter is, dan eerder berekend door het CBS van van Mulligen (vreemd genoeg hoor je daar nooit een woordvoerder van het CBS over vertellen, op de eerder genoemde radiozenders...)..... Dat is in ruim één jaar drie bijstellingen!!!! U snapt natuurlijk wel, wat de reden is, dat onze economie groter is, dan eerder berekend? Juist! Een nog groter aantal grote buitenlandse bedrijven, ontduikt de belasting in het eigen land bij ons, via de brievenbusconstructie!!!! Benieuwd voor welk totaal bedrag Griekse bedrijven hier, de Griekse belasting ontduiken.......

De straat op met die kwasten en van Mulligen voorop! Op staande voet ontslag (ook schriftelijk aangezegd...), zonder bonus, dikke vergoeding of WW uitkering!

Voor meer berichten over het CBS, naheffingen en/of van Mulligen, klik op het betreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten