Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 juni 2015

Anouchka van Miltenburg (VVD) schuift schuld van vernietigen klokkenluidersbrieven af op ondergeschikten.........

De vals emotionele VVD helleveeg, van Miltenburg, u weet wel, het schaamteloze viswijf dat maar niet wil opzouten na een groot aantal blunders, liet gisteren aan de Kamer weten, dat zij geen schuld had, aan het vernietigen van anonieme klokkenluidersbrieven, die aan haar waren geadresseerd (als Kamervoorzitter). Dit onthulde Nieuwsuur vorige week*, n.a.v. het zoeken naar de brief die een anonieme klokkenluider o.a. naar de Kamervoorzitter had gestuurd. De brief, die het onrechtmatig handelen van Teeven blootlegde en waardoor Opstelten en Teeven moesten aftreden, vanwege de zogenaamde 'Teevendeal' (de afspraak die Teeven met een misdadiger maakte, waardoor deze met een paar miljoen extra 'van de haak werd gehaald'). De brief aan de Kamervoorzitter, kon men niet terugvinden, waarna bleek dat anonieme brieven van klokkenluiders, gericht aan van Miltenburg (nogmaals: als Kamervoorzitter), werden vernietigd.........

De ongelofelijk laffe van Miltenburg had het gore lef, om haar griffier te beschuldigen, zij zou zelf van niets hebben geweten...... Toevallig hè, zeker als je bedenkt, dat men bij de VVD klokkenluiders het liefst standrechtelijk zou willen executeren!!! Jouw ondergeschikte in het openbaar beschuldigen, wat een vals loeder moet je dan 'wel niet' zijn.........!!!

Van Miltenburg stelde dat ze zelf had gezocht naar wie deze regel ooit heeft ingevoerd, maar dat ze dat niet terug heeft kunnen vinden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, als je je ondergeschikten mondeling duidelijk maakt, dat ze anonieme klokkenluidersbrieven moeten vernietigen en je wilt de gespeelde onschuld volhouden, kan je niet anders zeggen, dan 'dat je keihard hebt lopen zoeken (naar iets dat er niet is), maar niets hebt gevonden...' ha! ha! ha! ha! Jezus wat een oplichter!!!

Van Miltenburg was zo dom, dat ze durfde te zeggen, dat het vernietigen van anonieme klokkenluidersbrieven, niet meer bij deze tijd hoort en dat ze zal zorgen dat dit niet weer gebeurd..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé van Miltenburg, voor het vernietigen van tips die een misdaad blootleggen is nooit een bepaalde tijd geweest, misdaden dienen bestraft te worden, of de tips, die e.e.a. aan het licht brachten, nu wel of niet anoniem werden gedaan, ben je nou helemaal besodemieterd??!! We leven godverdomme niet meer in de 19de eeuw, waar justitie en de welgestelden straffeloos konden flikken, wat maar bij hen opkwam!! Wat van Miltenburg hier in feite mee bekende, is dat ze er lang van overtuigd is geweest, dat het vernietigen van anonieme klokkenluidersbrieven, de normaalste zaak van de wereld was......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die overtuiging is gestrand, toen Nieuwsuur met deze schandalige zaak naar buiten kwam vorige week........... ha! ha! ha! ha! ha!
Wat een ongelofelijke volksverlakker, gadverdamme!!!

Vuilnisman, mag dat vat chemisch afval ook mee???

* Zie: 'Van Miltenburg laat brieven van klokkenluiders vernietigen.........'

Voor meer blunders van van Miltenburg, klik op het label met haar naam, onder dit bericht. Voor meer berichten over klokkenluiders en/of Cees H., klik dan onder dit bericht, op het betreffende label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten