Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 juni 2015

Pechtold eist openheid over de belastinghervorming en gaat daarom in een achterkamer overleggen, waarover hij daarna ook nog eens, geheel transparant, niets zal zeggen.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De potsierlijke D666 kwast Pechtold wordt alom als een 'intelligent en welbespraakt' politicus gezien......... ha! ha! ha! ha! ha! Gelukkig geeft hij wekelijks het bewijs, dat hij een enorme koekwous is. Zo ook gistermiddag weer bij BNR. Na het nieuws van 17.00 u. werd Pechtold gevraagd naar het overleg, achter gesloten deuren in een achterkamer met de disfunctionerend VVD staatssecretaris Wiebes, over de belastinghervorming. Waarover de laatste vorige week, weer een paar fikse uitglijders maakte.

Pechtold wil openheid van het kabinet en eist een openbare bespreking van de plannen voor de belastinghervorming, dat neemt niet weg, dat hij woensdagavond, zoals gezegd, een besloten overleg over deze zaak heeft, met de wanpresterend staatssecretaris van de VVD, Wiebes (u weet wel de kwast, die niet eens weet wat hij zelf heeft gedaan..). Of hij daar dan na het overleg over wil spreken met BNR. Nou nee, dat wil Pechtold niet, want hij snapt wel, dat de regering dit nu in beslotenheid doet....????!!!!! Ongelofelijk de kwast sprak zich in een paar minuten tijd, wel drie keer tegen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Pechtold wil aan het achterkamertjesoverleg meedoen, omdat dit goed is voor de economie en de werkgelegenheid....... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof al het 'achterkamertjes gedogen' van D666 ook maar iets heeft opgeleverd voor Nederland. Immers dezelfde argumenten gebruikte Pechtold tot nu toe wel 100 keer, voor het ondemocratisch gedogen van Rutte 2, door hemzelf en zijn waardeloze partij!! Als Rutte 2 alleen op de winkel had gepast, hadden we er al veel beter voorgestaan, door mee te liften op de Duitse economie, die de aanjager is van de Nederlandse! Uiteraard had Nederland de banken niet mogen redden in 2008/2009, dan hadden we er ook heel wat beter voorgestaan, dit is dan ook alleen voor de welgestelden gedaan, zodat die hun geparkeerde kapitalen niet kwijt zouden raken..... Welgestelden die als zij meerdere bankrekeningen hebben, alsnog voor minstens € 700.000,-- schadeloos zouden worden gesteld door de staat (dus door u en mij), met dank aan PvdA grofgraaier Bos!

De kritiek van Pechtold, dat deze hervorming niet in het openbaar wordt besproken, heeft hij ruimschoots geventileerd in de Kamer en daarmee in de media....... De hufter durfde nog wel kritiek te hebben op de CDA houtenlul van Aersma Buma, die nu eens voet bij stuk zegt te houden en niet wil meedoen aan het achterkamertjes overleg....... Als een 'jij bak' verweet Pechtold het CDA veel achterkamertjes overleg, alsof zijn partij daar pas a.s. woensdag mee begint........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een enorme oplichter, deze neoliberale D66 pooier, jezus christus!!!

Voor meer fratsen van deze neoliberale D66 kwast, klik op het label Pechtold, onder dit bericht. Op dezelfde plek kunt u klikken op belastinghervorming en andere labels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten