Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 juni 2015

Tom-Jan Meeus NRC: Jeb Bush leek op Frank Zappa..........

In Buitenhof gistermiddag NRC fantast Meeus, die de tijd kreeg om minutenlang over Jeb Bush, diens echtgenote en de verkiezingen in de VS ('Amerikaanse-') te spreken. U denkt waarschijnlijk, dat die verkiezingen dan wel a.s. november zullen zijn, nou mooi niet!!! Volgend jaar november worden de volgende presidentiële verkiezingen gehouden in de VS!!

De flapdrol is duidelijk onder de indruk van leeghoofd Jeb Bush en diens 'latino' echtgenote en zwetste daar alleen al 3 minuten mee vol. Meeus vertelde dat Jeb Bush op Zappa leek, ten tijde van zijn huwelijk met de 'latino' mevrouw....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Er werd nog en foto getoond ook, u snapt 't al, of Meeus kent Zappa niet, of hij is stekeblind!!! Waarschijnlijk beheerst Meeus het Engels niet: op het internet circuleert het verhaal, dat er ooit een fout is gemaakt, door een fotograaf, die de familie Bush, inclusief leeghoofd Jeb fotografeerde, op een film, waar al opnamen van Zappa stonden, van één van diens concerten. Zo kwam er een foto-mix van de Bush oplichters, met Zappa!!

Ik stel daarom voor, dat wanneer u even de tijd heeft vandaag lekker hard het album van Zappa met Greggery Peccary af te spelen, denkt u alleen elke keer bij de naam Greggery Peccary, de naam Tom-Jan Meeus in de tekst. Hier de link naar het geweldige album met leuke video 'Studio Tan' (excuus voor de voorafgaande reclame). Als ik me niet vergis stond dit nummer al op een eerder Zappa album uit de 70er jaren, maar ik kan het niet vinden op het net en in de muziek die verspreid door het Azijnpissershuis slingert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten