Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 juni 2015

Paul Tang (PvdA) stelt dat met de belastinghervorming, de uitkeringen en de pensioenen er niet op vooruit gaan, daar ze er anders op achteruitgaan........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De over een enorme paardendrol getilde PvdA volksverlakker Tang was afgelopen zaterdag te gast in Kots Kamerbreed, ik heb gelukkig maar een klein deel meegekregen, want daar werd ik al kotsmisselijk van. Deze flapdrol durfde te zeggen, dat er in de pensioenhervormingsplannen (en dan 3 maal de woordwaarde!) geen rekening is gehouden met de uitkeringsgerechtigden, van wie een groot deel werkloos is geworden door het beleid van Balkenende 4 en de kabinetten Rutte, dit om de verzorgingsstaat in stand te kunnen houden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dat u daar uw hele leven voor hebt betaald, interesseert deze valsrode neoliberaal Tang geen barst! Nee, omdat de partijcollega van Tang, de exorbitante zelfverrijker Bos, bedacht als minister van Financiën, dat het een goed idee was, om banken te redden met een godsvermogen en om welgestelden € 100.000,-- i.p.v. de eerdere € 50.000,-- te garanderen op een EU bankrekening, of zelfs daarbuiten, zoals bij het Icesave drama in IJsland! Voor 'de goede orde' € 50.000,-- is altijd nog 110.000,-- oude guldens!! Voor dat alles was plotsklaps meer dan 100 miljard beschikbaar, terwijl de grote onderlaag daaraan mee mocht betalen, ging dat blijkbaar niet ten koste van de verzorgingsstaat!!!

Toen de opgeblazen VVD fascistenvriend, Hans 'horst wessel' van Baalen aan het woord kwam, werd het me teveel beste lezer, met pijlspoed en slikkend stormde ik nog net op tijd de wc in. In de vlucht hoorde ik 'm zeggen, dat heel veel ouderen niet van een klein pensioentje hoeven rond te komen, toen Tang weer eens een vals pleidooi hield..... Met andere woorden, we houden 'm erin, want 't werkt!! Wat vraagt u zich vertwijfeld af, terwijl u de auto van de buren openbreekt, om eens even een vette drol op de bestuurdersplaats te draaien, daar hij u afgelopen week, twee maal sneed, toen u op de fiets onderweg was...

Welnu, om een lang verhaal niet onnodig meer te verlengen, dan absoluut noodzakelijk is en tot m'n punt te komen: het grootste deel van de ouderen heeft een dik pensioen (volgens VVD hufter van Baalen) en al die klachten betreffende het wegvallen van zorg en ellende omdat men nog maar zo weinig inkomen heeft, is allemaal aanstellerij van figuren die de boel onnodig 'duur' maken, of sterker nog: die misbruik willen maken van 'gratis zorg' (waar je je leven lang belasting voor betaalt), die zij niet nodig hebben...... Bovendien het grootste deel van de ouderen, behoort tot 't plebs, een groep waar de VVD historisch al een broertje dood aan heeft, dus daar mag je gerust een dikke leugen tegen aan gooien!!!
Jezus wat een ploert, bah!!

Zie ook: 'Paul Tang, 'Linksom!' of rechtsom, 't blijft een neoliberale lobbyist!!' (ook voor meer links naar berichten met Tang)

Voor meer berichten over de belastinghervorming, zorghervorming (ook meegenomen, gezien het bericht), Tang, van Baalen, Bos en/of Icesave, klik op het betreffende label onder dit bericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten