Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 juni 2015

Hans de Boer vindt uitkeringsgerechtigden luie labbekakkers.......

De keffende psychopaat Hans 'taskforce' de Boer, liet middels een vandaag geplaatst interview in de Volkskrant weten, dat mensen met een uitkering luie labbekakkers zijn...... Ook moet de bijstand omlaag, want die 70% van het minimumloon (dat is de hoogte van die uitkering) is een inkomen, waar je ruim van kan leven, zo weet deze ploertige topgraaier......... Er is werk zat, aldus de Boer, die er een kapitaal aan belastinggeld doorjaagde als voorman van de taskforce Jeugdwerkloosheid, waar hij in, tegenstelling tot z'n eigen woorden, geen bliksem heeft bereikt voor jeugdige werklozen......... Werk zat: 113.000 vacatures, terwijl er meer dan één miljoen mensen werkloos zijn (het echte cijfer, niet het naar beneden gemanipuleerde cijfer, waar grote aantallen werklozen niet in worden meegeteld)........ Van die 113.000 vacatures zullen er met de huidige grootte van de arbeidsmarkt, minstens altijd 100.000 vacant blijven, immers de ene baan is nog niet vervuld, of een volgende staat weer vacant, dit was in de 70er jaren al een aantal van 50.000 en zoals u wellicht weet, is de arbeidsmarkt sinds die tijd, zo ongeveer verdubbeld.

De Boer stelt dat met het verlagen van uitkeringen, meer mensen aan het werk zullen gaan..... Zie wat ik hier daar hierboven over schreef, maar wat een ploertenopmerking, jezus christus!!

Volgens de Boer kunnen hoogopgeleiden ook best asperges steken in de zon, met de radio aan....... Daar komt hij op het punt van de werkgevers, die zo goedkoop mogelijk hun (seizoens-) werk laten doen. Deze landbouwers/tuinders buiten het liefst Oost-Europeanen uit voor een grijpstuiver, voor zo'n hoog opgeleide moeten ze altijd nog het wettelijk minimumloon betalen en daar kunnen ze met constructies makkelijk ver onder blijven, constructies waarbij Oost-Europeanen het slachtoffer zijn...... Of wat dacht u van alle ondernemers, die de Boer via VNO-NCW vertegenwoordigt, die hun productie naar ontwikkelingslanden hebben verplaatst, zodat ze arbeiders nog verder uit kunnen buiten, dan hier mogelijk is..........

Over de handtekening die zijn voorganger bij VNO-NCW onder het akkoord met de werkgevers om meer dan 100.000 arbeidsbeperkten in dienst te nemen, zei de Boer, dat hij dit niet had gedaan, want daar komt niets van terecht.........

Overigens durfde de onderbroeken 'grappenmaker' Raymann in het Mediaforum op Radio1  te zeggen, dat hij het eens is met de opmerkingen aangaande de bijstand, die van van der Steur heeft gedaan...... Volgens Raymann weigert het merendeel van de bijstandgerechtigden te werken...... Alsof de bijstand godverdomme een vetpot is, jezus wat een klootzak!!!

PvdA plork Kerstens (die godbetert ook de overstap van de vakbond naar de politiek maakte), sprak nog wel schande van de uitspraken, die de Boer deed. Hem stak vooral de opmerking dat seizoenarbeid ook door werklozen gedaan kan worden. Kerstens wil niet naar de werkgevers wijzen, die liever een veel goedkopere Oost-Europeaan uitbuiten, dan het minimumloon te betalen aan een werkloze. Voor Kerstens is het vooral de papieren rompslomp, waar werklozen mee te maken krijgen, als ze nadat het seizoenswerk erop zit, weer opnieuw een uitkering moeten aanvragen. De hufter durfde te zeggen dat 'wij' daaraan werken....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat hebben we gezien in de plannen voor de belastinghervorming, waarin de werklozen met nog veel meer papieren rompslomp te maken krijgen..... ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!!!

Rutte durfde te zeggen, dat hij de uitspraken van de Boer ongepast vindt, maar dat hij er verder niets over wil zeggen, om het niet nog pijnlijker te maken voor die persoon. Daar bedoelde hij uiteraard de Boer mee, zijn persoonlijke vriend...... ha! ha! ha! ha! Hé Rutte, voor wie is het pijnlijk klootzak?? Ik zou toch echt denken, voor alle mensen die werkloos zijn geworden door het waardeloze beleid, gevoerd door jou, in jouw kabinetten, vuile hufter!!!

Zojuist (rond 16.38 u.) Ton Heerts van de FNV op BNR, uiteraard veel commentaar op de uitspraken van de Boer, al is hij blij met de uitspraak van de Boer, dat het minimumjeugdloon afgeschaft moet worden..... Dat heeft de Boer niet gezegd, de klootzak stelde in het interview, dat de periode, dat het minimumjeugdloon betaald wordt, verlaagd moet worden naar 22 jaar, dat is nu 23 jaar....

De Boer heeft intussen gezegd, dat hij zijn woorden niet zorgvuldig had gekozen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus hij staat nog steeds achter zijn meer dan schunnige verhaal, al had hij daar bijvoorbeeld niet het woord 'labbekakken' moeten gebruiken! Wat een hufter!!!
Ach ja eens een psychopaat.........

Vanaf deze plek wens ik de Boer (en Raymann) en zijn directe familie, een faillissement, een heftige langdurige chronische ziekte en totaal geen hulp van wie dan ook, uiteraard tegen een bijstandsuitkering en dat het liefst voor de komende drie generaties!!!

Zie ook:
'Rutte's commentaar op Hans de Boer, wat een hypocriet!!'

'Jeffrey Epstein: seksueel wangedrag van welgestelden veelal onder de pet gehouden''Psychopathic Behavior and Leaders By James G. Long'

'The Disturbing Link Between Psychopathy And Leadership By Victor Lipman'


Voor meer berichten, over psychopaat de Boer, klik op het label, met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten