Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juni 2015

Bouman (Nationale Politie) ontkent dat er wordt gediscrimineerd door agenten.........

Bouman van de nationale Politie, die eerder zei aanwijzingen te hebben, dat agenten zich bij tijd en wijle schuldig maken aan 'etnisch profileren*', ontkent dit nu, terwijl het zoveelste onderzoek uitwijst, dat dit wel zo is!! Agenten zouden mensen met 'bepaalde uiterlijke kenmerken' veel vaker dan normaal vragen zich te legitimeren, bijvoorbeeld Marokkanen zijn hierdoor vaak de sjors.

Afgelopen maandag op Radio1 (rond 13.44 u.) o.a. Jair Schalkwijk, één van de makers van de documentaire 'Mohammed onderzoekt etnisch profileren', hij vertelde, dat er binnen de korpsen zelfs 'algemeen geldende' uiterst stuitende scheldwoorden worden gebruikt voor Marokkanen...... Het ongelofelijk leeghoofd Veenhoven, die tegen een fikse bak belastinggeld presenteert op die tijd, zei op het pleidooi van Schalkwijk, waarin hij stelde dat dit schelden door agenten in functie verboden moet worden (net als buiten functie natuurlijk, zij moeten het goede voorbeeld geven!!!), net zo iets is, als 'een vriendje vertellen, dat je iets niet mag zeggen..........' Alsof het normaal is, dat de politie die de veiligheid van iedereen op Nederlands grondgebied moet beschermen (en proberen te waarborgen...), mensen van een bepaalde minderheid zo behandelt en in feite als minderwaardig ziet....... Ik weet niet waar dit u aan doet denken, maar ik denk toch al snel aan een uiterst duistere periode in onze redelijk recente geschiedenis.......

Moet u nagaan: ook binnen de politie worden agenten, afkomstig uit 'minderheden' gediscrimineerd door hun collega's (soms zo erg, dat de gediscrimineerden hun ontslag nemen...), een probleem, dat ook al meer dan 15 jaar aansleept........

Wie maakt zo'n mislukte korpschef voor 17 man, deze Bouman, dan ook hoofd van de Nationale Politie?? Vergeet niet, dat naast deze discriminatie, het hele project 'Nationale Politie', op een grote catastrofe uitdraait, zoals keer op keer blijkt..... Oh ja, degene die Bouman aanstelde, de bedenker van die 'Nationale Politie', is de wanpresterend VVD maffialobbyist Opstelten!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

* Etnisch profileren: bijvoorbeeld mensen controleren op hun identiteit, alleen op basis van hun uiterlijk, m.a.w. discriminatie van de eerste orde!

Voor meer berichten over etnisch profileren, discriminatie, Bouman en/of Nationale Politie, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten