Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 juni 2015

Belastinghervorming: de werklozen ten gevolge van het falend beleid van Rutte 2, hoeven niets te verwachten!!

Wat er tot nu toe is 'uitgelekt' van de belasting hervormingsplannen van Rutte 2 (dat kan niets anders dan bagger zijn), is alweer niet veel moois voor de grote onderlaag. Zo zouden de 'werkende gezinnen' er € 800,-- per maand op vooruit gaan, gezien de ervaringen met beloften van Rutte 2, moet je dit bedrag verminderen met een kleine € 700,--....... Dit betekent niet alleen dat deze werkenden belazerd worden, maar dat Rutte 2 helemaal niets doet voor het grote aantal werklozen, dat zijzelf met hun afbraakbeleid hebben veroorzaakt. Voor die mensen zou € 100,-- extra een welkom bedrag zijn, immers de WW is al geen vetpot, maar het grootste deel van deze werklozen, verdwijnt razendsnel in de bijstand, althans als ze daar recht op hebben. De bijstand levert een bedrag op, waar je al amper van kan rondkomen. maar met een partner die net €10,-- teveel verdient, hebben ze niet eens recht op een bijstandsuitkering, waarna het dikke armoede is, immers voor een groot deel van deze mensen, is dat partnersalaris niet voldoende om van rond te komen!!! Het is dan ook niet voor niets, dat in ons puissant rijke land, meer dan 4 miljoen mensen tegen-, op-, of onder de armoedegrens leven......

Rechtse economen en opiniemakers stelden gisteren dat de btw verhoging vooral de welgestelden zou treffen........ ha! ha! ha! ha! Logisch toch, in de grote onderlaag heeft men geen fietsen, maar uitsluitend Rolls-Royces..... moet u nagaan, met name die onderlaag rijdt meestal op 2de, 3de hands fietsen rond, dat betekent vaak naar de fietsenmaker: btw tarief van 6 naar 21%!!! Ook hoeven die armen niet naar de kapper, daar geldt 't zelfde voor, een verhoging van de btw met 15%, ze knippen zichzelf maar, tijd zat!!!! En bloemen of planten is een luxe die ze niet nodig hebben, ze mogen blij zijn, dat ze te eten hebben, ja toch???!!!! Als je werkloos bent en je hebt een eigen huis, ben je toch al de klos, dus laat die loodgieter maar zitten, want ook daar gaat 't percentage naar 21%, een 'kleine' verhoging van 15%!!!!

Reken maar, dat uiteindelijk het grootste deel van Nederland erop achteruit gaat, als de plannen doorgaan!! Het gevolg zal een nog grotere werkloosheid zijn, dan het record van meer dan 1 miljoen (het echte cijfer), dat Rutte 2 nu al heeft gevestigd, nog meer mensen in de armoede, nog meer faillissementen en huisuitzettingen!!! Wat betreft die laatste drie: ook daar heeft het kabinet Rutte 2 het absolute record gebroken!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten