Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 juni 2015

Post NL: Herna Verhagen liegt keihard over de teruglopende postbezorging......

Naar aanleiding van het bericht, dat PostNL haar pakketbezorgers in vaste dienst wil nemen*, kwam ik de figuur Yme Pasma tegen, deze was eerder directeur van NetwerkVSP. Dit is een dochteronderneming van Post NL. Dat zet nog eens extra vraagtekens bij de cijfers over de postbezorging, die topgraaier Verhagen bij tijd en wijle meldt in de media en waar ze steevast wijst op de teruglopende postbezorging. Een gegeven dat vooral door Post NL en voorganger TNT Post is gestimuleerd, door de service steeds verder uit te kleden, dus het sluiten van postkantoren (waar ook nog eens flinke fraude is gepleegd, met vastgoed, dat van ons allen was!!), het terugbrengen van het aantal bezorgdagen, het aan de kant zetten van de postbodes, die n.b. ook een sociale functie hadden in de wijken, waar ze bezorgden en tot slot het steeds verder verhogen van de postzegelprijs, waardoor internet nog aantrekkelijker werd gemaakt..... Uiteraard vertelt Verhagen er dan nooit bij, dat PostNL een dochteronderneming heeft, die o.a. folders huis aan huis verspreidt, werk dat ook door de postbezorgers kan worden gedaan........ Met andere woorden: NetwerkVSP beconcurreert in feite Post NL en eet mee van de totale 'postbezorgingstaart.......' Wat een stel gore oplichters!!!!

Zou ik bijna vergeten te melden, dat deze 'dochter' van Post NL, NetwerkVSP, het uitbuiten al net zo goed in de vingers heeft, als het 'moederbedrijf', zij buiten met een grijpstuiver scholieren uit voor de bezorging..............
De postbezorging, een taak die de staat op poten zou moeten houden, verworden tot een neoliberaal slavenlonen monster, goed hè??!!!

* Zie: 'Post NL neemt zzp'ers in dienst, maar onkent schijnconstructie........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

   en: 'Herna Verhagen (Post NL) maakt valse toezeggingen niet waar......'

Voor meer berichten over Post NL, postmarkt en/of Herna Verhagen, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten