Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 21 juni 2015

Hennis Plasschaert verlengt militaire missies in Mali en Irak, ondanks dat de rek eruit was....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD kwaaktrut Hennis-Plasschaert heeft het intussen al een keer of honderd gezegd: de rek is eruit bij Defensie, m.a.w. Nederland kan de militaire missies niet meer aan....... Wie schetst mijn verbazing, toen ik gisteren hoorde, dat Hennis-Plasschaert de militaire missies in Irak en Mali met een jaar gaat verlengen!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is als met de F16, als je de zwetspraatjes van Hennis-Plasschaert moet geloven, valt het ding bijna uit elkaar, maar ze zet het toestel wel in bij militaire missies en verlengt de F16 missie in Irak zelfs! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Sterker nog: Nederland gaat haar F16's verkopen en reken maar, dat daar een garantieperiode aan vast wordt geknoopt!!

Wat een godvergeten oplichter!!

Voor meer berichten over deze vertegenwoordiger van een misdadigers partij, klik op het label Hennis-Plasschaert, onder dit bericht. Daar kunt u ook klikken op het label F16 en daar de vervanger het meer dan waardeloze straaltoestelletje JSF is geworden, kunt u ook op dat label klikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten