Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juni 2015

Bussemakers dringend advies aan universiteiten: sober declareren, waarna bestuurders zich suf declareerden en de studenten totaal werden en worden uitgeknepen........

De studenten worden steeds verder uitgeknepen,  ze moeten zich suf werken om op tijd af te kunnen studeren, dezelfde studenten waarvan een groot deel daarnaast een baan heeft, daar ze anders onmogelijk de onbeschoft hoge huren kunnen betalen...... Ondertussen declareren de besturen van universiteiten zich suf aan reiskosten, neem een bestuurder die in totaal € 27.000,-- aan hotelovernachtingen declareerde......... De studenten komen door het asociale leenstelsel met een grote schuld, in het begin van hun leven te zitten en de bestuurders, die al werken tegen schandalig hoge inkomens, verrijken zich nog verder ten koste van het onderwijsbudget....... Goed hè??!!!

Vooral auto's met chauffeur zijn geliefd, daar worden tonnen aan uitgegeven, logisch toch, je wilt als grofgraaier natuurlijk wel laten zien, dat je mee kan komen, met de 'grote jongens en meisjes' uit het bedrijfsleven en de financiële wereld!!

De zwaar disfunctionerende PvdA minister van Onderwijs, Bussemaker, stelde niet zo lang na haar aantreden, dat universiteitsbestuurders sober moeten declareren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nou dat dringend advies is een waanzinnig succes gebleken, net als haar waardeloze beleid!!!

Voor meer berichten met een hoog 'fantastisch' Bussemaker gehalte, klik op het label met haar naam, onder dit bericht. Overigens vindt u daar ook het label 'declaratiefraude', dat wordt door de universiteiten ontkend, alles zou volgens de regels zijn gedeclareerd. Wat mij betreft blijft dit fraude, ook al zijn de regels zo krom, dat ze welgestelden oneigenlijk nog meer geld doen toekomen! Die kromme regel- en wetgeving is gewoon het zoveelste bewijs, dat we in een klassenmaatschappij leven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten