Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 juni 2015

Bas Eickhout roffelt hypocriet op de 'TTIP trom!'

'GroenLinks' (ha! ha! ik blijf 't leuk vinden!) volksverlakker Eickhout roffelde gisteren weer eens behoorlijk hypocriet de TTIP trom. Dit n.a.v. de oproep tot verzet tegen dit 'vrijhandelsverdrag' door Foodwatch. 'Vrijhandelsverdrag', lees: vrijheid van ondernemers om bijvoorbeeld overheidseisen ter bescherming van voedselkwaliteit, met succes te bestrijden, voor geheime rechtbanken, waar 'onze' regering n.b. voor wil tekenen!!

Eickhout riep Ploumen voor de radio op, meer openheid te geven over dit verdrag, waar niemand anders dan de ondernemers en lobbyende politici (= corrupte politici) baat bij hebben. Dezelfde Eickhout, die (zonder enige openheid) antidemocratisch voor zijn partij, in achterkamers met Rutte 2 overlegt, over 'constructieve' gedoogsteun, voor het waardeloze afbraakbeleid van dat kabinet, het  beste ondernemers kabinet sinds jaren............. Al heeft het afbraakbeleid van Rutte 1 en 2 wel gezorgd voor een record aantal faillissementen.......

Daarom zou ik bij deze Eickhout op willen roepen, in alle openbaarheid te eisen, dat het voltallige kabinet Rutte 2 TTIP verwerpt en dat hij verder niet meer wenst te overleggen over gedogen, niet in het geheim (zoals met TTIP) en niet in het openbaar, daar die zogenaamde gedoogsteun de democratie ondergraaft!! De hypocriete oetlul!

Heeft u de petitie van Foodwatch, tegen dit zwaar ondemocratisch TTIP 'verdrag' (dat is eigenlijk dubbelop) nog niet getekend? Lees en teken de petitie a.u.b. en geeft het door

Voor meer berichten over TTIP, vrijhandelsverdrag, Eickhout, achterkamertjespolitiek, gedoogkabinet en/of Foodwatch, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten