Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 juni 2015

Kamp bezorgd over veiligheid bewoners Groningse aardgasbevingsgebied....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

VVD Obersturmbannführer Kamp gaf gisteren aan dat hij de gaswinning in Groningen eigenlijk tot 33 miljard kubieke meter voor dit jaar wilde beperken, maar omdat hij elders een reserve had gevonden, kon er nog wel een extra 3 miljard kuub vanaf...... Waarmee er dit jaar in totaal 30 miljard kubieke meter gas kan worden gewonnen. Snapt u 'm? Deze ploert doet hiermee net, alsof hij tot het uiterste is gegaan, wat betreft de beperking van het aantal kubieke meters...... ha! ha! ha! ha! Jezus wat een oplichter!!

Daarover gesproken, Kamp was lekker bezig gisteren, de ene leugen volgde de ander op. Bij BNR hoorde ik deze arrogante autocratische bestuurder zeggen, dat hij de gaswinning terug heeft geschroefd voor de veiligheid van de Groningers in het aardgasbevingsgebied...... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een enorme leugenaar, vandaar dat hij zeer tegen de zin van deze Groningers, vorig jaar nog zoveel kuub gas extra heeft laten winnen, allemachtig wat een schoft!!! Overigens zou je Kamp daarmee verantwoordelijk kunnen stellen, voor de aardbevingen die na 14 januari 2014 plaatsvonden! Op die datum werden de nieuwe gaswinningscijfers door de overheid gegeven.

Tijdens dit gesprek voor BNR, stelde Kamp, dat die 33 miljard kuub toch eigenlijk wel het minimum is, daar anders de mensen in Nederland niet meer kunnen koken of stoken.... ha! ha! ha! ha! Niets over het gesubsidieerde gebruik van gas door ondernemers, zoals die in de glastuinbouw. Dat koken en stoken noemde hij zijn verantwoording, net als de veiligheid van de Groningers..... Pas toen de verslaggever hem vroeg naar de leveringen aan het buitenland, stelde de leugenaar ineens, dat dit ook tot zijn verantwoording hoorde, het koken en stoken door buitenlandse burgers...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus eerst was die 33 kuub voor binnenlands gebruik en even later moet die portie 'verantwoordelijkheid' ineens verdeeld worden.... ha! ha! ha! ha! ha! Echt mensen, binnen een paar minuten, durfde de tyfuslul zijn verhaal te draaien!!!

Of de 3 miljard kuub minder gaswinning, een aanmerkelijk vermindering is, zoals het Staatstoezicht op de Mijnen adviseerde, zo werd Kamp gevraagd. Nou wat gedraai en ja hoor, het was een aanmerkelijke vermindering, terwijl datzelfde Staatstoezicht had gesteld, dat het maximale aantal kubieke meters 21 miljard zou moeten zijn, daarmee zou de veiligheid van de bewoners gediend zijn..... Maar nee hoor, deze vermindering van 3 miljard, i.p.v. 12 miljard kuub (door het Staatstoezicht geadviseerd), zorgt er volgens de aartsleugenaar voor, dat het aantal aardbevingen aanmerkelijk zal verminderen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Kamp en de aardgasbevingen in Groningen: TNO komt héééél toevallig met 'een vertrouwelijk onderzoek', vlak voor de rapportage van Kamp zelf.......'

Voor meer berichten over deze zaak, klik op het label aardgasbevingen, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten