Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 juni 2015

Sylvester Eijffinger: Griekse jongeren hebben jarenlang niets anders gedaan dan cocktails drinken......... AAAAAJAAAAAJAAAAAAAJ!!!! Minstens een margarita of 10 mag ik hopen!!!

Sylvester Eijffinger was afgelopen woensdag te gast in het 'onvolprezen' neoliberale koekwous programma 'Economenpanel' van BNR. Met 'een half oor luisterend' schrok ik ineens op, toen deze rechtse kwal, die de hele bankencrisis niet aan zag komen*, hoorde zeggen, dat hij kennissen heeft in Griekenland en dat de jongeren daar zo ongeveer al decennia lang niets anders doen dan de hele dag cocktails drinken in dure bars........ ha! ha! ha! ha! Uiteraard heeft deze onderknuppel welgestelde vrienden in Griekenland, want een groot deel van de Griekse jongeren boven de 18 jaar is allang naar elders vertrokken v.w. de grote (jeugd-) werkloosheid, in de hoop op een toekomst! Van degenen die bleven, leeft het grootste deel in diepe armoede, zij kunnen niet eens 1 cocktail in de maand kopen, jezus wat een bokkenlul!!! Hiermee zaait de klootzak ook nog eens valse haat tegen 'de luie Grieken' (die 'zwemmen in het geld') bij de luisteraar, de schoft!!!

U snapt nu meteen, hoe 'deskundig en met beide benen aan de grond' deze Eijffinger werkelijk is en staat, mocht dat nog niet duidelijk zijn..... Deze klotenklapper mag zelfs les geven........ Ongelofelijk!!!

* Eijffinger leeft in de veronderstelling, dat we sinds 2008 nu al voor de derde keer uit de crisis zijn, terwijl we nog steeds in dezelfde crisis zitten, die toen begon!! Er is één verschil: de banken die in 2008 door eigen toedoen in de problemen kwamen, zijn met belastinggeld gered, maar voor een heel groot deel van de bevolking, die de redding van de banken met belastinggeld betaalden, woedt de crisis 'gewoon' door!! Je zou rustig kunnen stellen, dat de banken uit de wind worden gehouden, terwijl zij de grote ellende hier en in Griekenland veroorzaakt hebben, waarbij de Grieken nu de zwarte piet toegespeeld krijgen!! Sterker nog, er zijn al aardig wat topgraaiers van banken, die in het openbaar Griekenland de les durven te lezen.......

Voor meer berichten met Eijffinger, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht. Klik ook op het label Griekenland, voor meer berichten over de ellende daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten