Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 28 juni 2015

ING machtspolitiek......................

ING steunt telecombedrijf Altice, dat een overnamebod van 10 miljard heeft gedaan op concurrent Bouygues Telecom...... Bouygues heeft niet om details gevraagd aan Altice en dat zou volgens ING betekenen, dat de top van Bouygues zich niet zal verzetten tegen de overname.

Om 'het belang van ING rekeninghouders te behartigen', dat er maar een paar telecombedrijven over blijven, dat is immers de heilzame marktwerking, 'zo veel mogelijk concurrentie uitschakelen'*, heeft ING de toegevoegde waarde per aandeel van een transactie met Bouygues Telecom, verlaagd met 2 euro tot € 25,--. De kans van slagen voor deze overname schat ING op 65%.

Altice staat op de favorietenlijst van ING.... Dus ING vindt het de normaalste zaak van de wereld, om een groot concurrerend bedrijf op dergelijke manier onder druk te zetten, zodat deze concurrent wordt uitgeschakeld...... Normaal toch???!!! ING bepaald tenslotte niet voor niets ook de politiek, zoals het laag houden van de rente door de ECB, dit ten behoeve van de aandeelhouders en ach, dat de spaarders van ING daardoor amper rente trekken, interesseert de grofgraai top al helemaal niet......

Overigens 'verplaatst' Altice haar roversnest (hoofdkantoor) van Luxemburg naar Nederland. Dat levert volgens Altice werk op voor het fenomenale aantal van 5 tot 10 werknemers........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Let op CBS, straks is de Nederlandse economie weer met ettelijke miljarden gegroeid!!! De zoveelste brievenbusfirma, die nu zelfs Nederland prefereert boven Luxemburg. Benieuwd welke, voor het bedrijf zeer gunstige, afspraak daarvoor weer is gemaakt met de belastingdienst, iets dat de zwaar disfunctionerend PvdA minister (ha! ha!) Dijsselbloem, de normaalste zaak van de wereld vindt!!

U moet natuurlijk straks wel wat meer belasting betalen, als de EU met de zoveelste naheffing komt, maar dat moet u maar voor deze uitnemers over hebben!!!

De riedel, dat deze brievenbusmaatschappijen, de Nederlandse economie met minstens drie miljard spekken, is een hele valse, daar in die riedel nooit wordt gerept over de naar schatting 30 miljard, waar de grote Nederlandse bedrijven, jaarlijks de belasting mee ontduiken in ons land, door hun roversnest elders te vestigen........ En dan nog durven zeuren over de heftige noodzaak de staatsschuld terug te brengen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Daarover gesproken, ook grote Griekse bedrijven ontduiken de Griekse belasting in ons land!! Waar Nederlandse politici een grote bek durven op te zetten, dat Griekenland de belastingontduikingen niet aanpakt. Zie wat betreft Griekenland ook een eerder bericht, met een analyse door Ewald Engelen.

* Uiteraard is het uitschakelen van concurrentie, het tegenovergestelde van een 'gezonde marktwerking...' en al helemaal niet in het belang van de consument.

Voor meer berichten met ING, naheffingen, belastingontduiking, brievenbusmaatschappijen en/of Dijsselbloem, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. Wat betreft berichten over de crisis van de vervloekte trojka met Griekenland, klik dan op het label Griekenland en/of schuldenlanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten