Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 juni 2015

BNR noemt Tarik Z. 'journaalkaper' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In het BNR nieuws aan het eind van de ochtend en begin van de middag, het nieuws dat het OM, in de rechtszaak tegen Tarik Z., de 'journaalkaper', 4 jaar heeft geëist.....' ha! ha! ha! ha! Alsof het NOS Journaal een voertuig of een schip is, oké, je ziet suffe, peperdure zaken als robotarmen met platte schermen, maar daarmee kan je je geen meter verplaatsen!

De presentator van BNR (tussen 12.00 en 13.30 u.) zei tegen de verslaggever, dat Tarik Z. nogal warrig overkomt..... Daar was in de audiofragmenten niets van te merken, gelukkig zei de verslaggever dit ook. Over een aantal argumenten, die Tarik Z. naar voren bracht ter zitting, zoals de NOS, die internetverkeer zou beheersen, heb ik geen idee, maar dat de NOS bepaald niet onafhankelijk bericht, zoals Tarik Z. stelde, is een ding dat zeker is!

Overigens is de eis van het OM tegen Tarik Z., 4 jaar, totaal belachelijk!! Ik vrees dat met de 'onafhankelijkheid' van de hedendaagse rechter, er niet veel van die eis zal worden afgehaald....... Over twee weken is de uitspraak.

Voor meer berichten over onafhankelijke journalistiek en/of de NOS, klik op het betreffende label, onder dit bericht. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten