Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 juni 2015

Van Rijn heeft net als alle Nederlanders 'veel zorgen over de zorg...' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Eén van de meest disfunctionerende PvdA staatssecretarissen van Rutte 2, Martin 'die vrouw' van Rijn, was vanmiddag te horen op een demonstratie tegen de achterlijke bezuinigingen op de zorg. Hij werd daar uitgejouwd en nadat hij een paar valse woorden had gesproken, werd hem door een Radio1 verslaggever gevraagd, wat hij daarvan vond. Hierover zei hij op deze zender (rond 14.35 u.) dat hij net als de demonstranten 'grote zorgen over de zorg heeft....' ha! ha! ha! ha! ha! Oh vandaar al die onverantwoorde bezuinigingen!!

En daar ging hij weer mensen: "De zorg moet nu eenmaal hervormd worden" en: "We moeten moeilijk keuzes maken, om de zorg betaalbaar te houden......" ha! ha! ha! ha! Ja en dan vooral niet de oorzaak van de grote kosten in de zorg aanpakken, zoals: de veel te hoge medicijnprijzen, of de belachelijk hoge tarieven en inkomens van directie, managers en specialisten..... Of de gigantische kosten voor medische apparatuur, die de fabrikanten elders tegen afbraakprijzen leveren, zelfs met een zak steekgeld erbij voor de handtekening! Of wat dacht u van de peperdure designziekenhuizen, of het fuseren van ziekenhuizen, die de prijzen eerder opdrijven, dan dat deze daardoor lager worden..... Nee, van Rijn en de rest van het waardeloze kabinet Rutte 2, pakken liever de bevolking en dan m.n. de zwaksten!!!

Opvallend trouwens dat van Rijn, zowaar niet zei, dat het niet gaat om bezuinigingen, maar om het hervormen van de zorg, die woorden durft de PvdA oplichter blijkbaar niet meer uit te spreken!!

Voor meer berichten over oplichter Martin van Rijn, de medicijnprijs en/of de zorgkosten, klik op het betreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten