Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 juni 2015

Albert Heijn blijft klant foppen, zoals de NVWA dat met de bevolking doet!!

Albert Heijn, die vooral op de kleintjes en de groten voor zichzelf let, blijft 'gewoon' visproducten van het Harderwijkse bedrijf Foppen verkopen. Uit onderzoek van Omroep Gelderland blijkt, dat de Foppen jarenlang het verboden, kankerverwekkende middel natriumnitriet in haar producten verwerkte.

Het bedrijf werd daar vorig jaar voor beboet door de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit)...... Leuk dat de consument dit achteraf te horen krijgt en dan pas, nadat daar onderzoek naar werd gedaan door journalisten, godverdomme!!! De NVWA weigert namen en rugnummers te noemen als er iets goed fout zit bij een bedrijf, dat is volgens de NVWA om negatieve effecten voor het bewuste bedrijf te voorkomen..... Ja, hoe is 't mogelijk hè mensen??!!!

Moet u nagaan, ditzelfde bedrijf was eerder betrokken bij de verkoop van grote hoeveelheden met salmonella besmette zalm!! Daardoor staat het bedrijf onder strenge controle van de NVWA....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ik wed dat deze strenge controle bestaat uit het maandelijks gezamenlijk een borrel drinken, door de directeuren van de NVWA en die van Foppe, onder het genot van een doodgemarteld stuk vis!!
De NVWA heeft voor deze diners een speciale kleurcode, voor Foppen is die 'rood..' ha! ha! ha! ha! ha!

Foppen had niet beboet moeten worden, voor het gebruik van die kankerverwekkende troep, maar gesloten moeten worden, sterker nog: dat had al moeten gebeuren na die salmonella besmette zalm, zijn ze nou godverdomme helemaal van de pot gerukt!!!!

Albert Heijn stelt doodleuk, dat er geen beter gecontroleerde voedselproducent is, dan Foppen (letterlijk!), zo stelde het bedrijf in het AD....... ha! ha! ha! ha! ha! Ja en AH houdt zelf van het foppen van haar klanten!!! Foppen wordt zo goed gecontroleerd, dat na een salmonella besmetting blijkt, dat Foppen jarenlang kankerverwekkende troep heeft gebruikt in haar producten!!!

Voor meer berichten over het schandalig slecht opererende orgaan NVWA, of andere inspecties, klik op het betreffende label, onder dit bericht. Voor meer Albert Heijn berichten, klik op dat label.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten