Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 juni 2015

Mariëtte Hamer (PvdA) maakt Nederland klaar voor omvorming tot het land van ooit....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

PvdA leeghoofd Hamer, die niet kan presteren in de politiek, of het bedrijfsleven, is vorig jaar gebombardeerd tot voorzitter van de SER....... ha! ha! ha! ha! ha! Zo, weet u meteen (als u dat al niet wist), wat u aan dit instituut hebt: nul komma nada!!!

Afgelopen vrijdag was dit monsterlijke PvdA leeghoofd te horen op Radio1, hier kwam ze vertellen, dat Nederland omgevormd moet worden tot een metropool, namen als 'Delta Nederland' kwamen voorbij, die ze ons door de strot wil proppen. Nederland moet één grote stad worden, op drie niveaus........ ha! ha! ha! ha! ha! Termen als 'de kracht van' vielen meermaals, deze term, 'de kracht van', zelfs een keer of tien..... Daarmee stelde ze o.a. dat de stad zelfvoorzienend kan worden en dat er met de kracht van de stad, werk is voor iedereen..... ha! ha! ha! ha! ha! Laat me raden, participatie tot in het oneindige: vrijwillig verplicht straten vegen, of wat dacht u van vrijwillig verplicht de plantsoenen bijhouden (en daarmee bedrijven uit de markt drukken), of vrijwillig verplicht de oude buurvrouw helpen, die daar al helemaal niet op zit te wachten........... Wat een geweldige 'kracht...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De landelijke overheid is voor een groot deel bezig met decentraliseren, hoewel dit volkomen gestoord gaat. Zo doet men bij de politie het tegenovergestelde en is men daar bezig de boel te centraliseren, hoewel dit tot nu toen, op z'n zachtst gezegd, niet erg wil lukken...... Zie alle blunders van Bouman, het opperhoofd van de Nationale Politie, dit nog naast de eerste fraude (en corruptie) gevallen, daar de afzonderlijke hoofden van diensten, zichzelf als onderkoning zien en daarmee denken de boel te kunnen belazeren, t.g.v. de eigen portemonnee..... Of neem alle ellende over het verminderen van het aantal provincies, d.m.v. 'superprovincies', ook hier wil een groot deel van de politiek meer centralisatie, tegen de zin van de bevolking. Overigens is het provinciebestuur dat we nu hebben, vaak zwaar onder de maat, dat zal met meer centralisatie en minder provincies bepaald niet verbeteren......

Ondanks deze voorbeelden en er zijn er nog veel meer te bedenken, wil Hamer juist veel meer centralisatie, al wil ze dat dan wel op drie niveaus, zoals we dat nu al hebben, alleen plakt ze daar andere namen op dan de landelijke overheid, provinciebestuur, of lokaal bestuur....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ik was in de veronderstelling dat het Land van Ooit niet meer bestond, een grote vergissing van mij, langzaam maar zeker veranderen we in een land van ooit, waar de grootste koekwauzen, tegen een gigantisch salaris, in een flut instituut als de SER, of het CPB, dagelijks hun flauwekul  bagger kunnen spuien...... Terwijl de grote onderlaag (inclusief een groot deel van de ouderen, gehandicapten, chronisch zieken, psychiatrische patiënten en minder begaafden) heel vaak met gefantaseerde argumenten uit die instituten, alsmaar verder in de stront wordt geduwd!!
Ongelofelijk!! 

Voor meer berichten met Hamer, Bouman, Nationale Politie, superprovincie, SER en/of CPB, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten