Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juni 2015

Peter Smink (opperhoofd Nuon), voor 'duurzame' kolencentrales is een regime nodig........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren was Nuon topgraaier Smink te horen bij BNR's slijmbal de luxe van Liempt (na 9.30 u.). Ik stemde wat later af en hoorde Smink vertellen, dat hij blij is met het energieakkoord, dat volgens zijn zeggen wordt gesteund door maatschappelijke organisaties als Greenpeace........ ha! ha! ha! ha! ha! De oplichter vertelde er natuurlijk niet bij, dat de meeste 'maatschappelijke organisaties' spijt als haar op hun hoofd hebben, van het tekenen, van dit totaal lamme akkoord, dat aan alle kanten wordt geschonden......

Er zijn klachten, dat energiebedrijven zich niet houden aan de bijstook van gecertificeerd hout in kolencentrales (zodat die een goor duurzaam randje krijgen). Dat is volgens Smink niet waar, volgens deze volksverlakker is daar een 'regime' voor nodig......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Smink vertelde dat dit 'regime' nog niet is doorgevoerd bij Nuon, aan het eind van dit jaar neemt Nuon het besluit over de bijstook van houtsnippers...... ha! ha! ha! ha! ha! Dus ondanks het tekenen van het energieakkoord in 2013, neemt Nuon pas eind 2015 het besluit om houtsnippers bij te stoken in haar kolencentrale........ Wat een stel bedriegers! Bovendien wat je er ook bij stopt, kolenverbranding is de goorste manier van energieopwekking!!! Dat organisaties als Greenpeace daar voor tekenden, ongelofelijk!!

Volgens Smink is het de bedoeling van Nuon, dat in de toekomst alleen nog middels 'biostook' energie wordt opgewekt, in haar enige kolencentrale in Nederland, zoals afgesproken in het energieakkoord...... Benieuwd in welk jaar dat zal zijn, ik schat ergens medio 2050!!

Voor meer berichten met Smink, Nuon, kolencentrales, nieuwe kolencentrales, en/of het energieakkoord, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten