Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 juni 2015

Koenders: de militaire oefening 'Noble Jump' aan de Russiche grens, is een waarschuwing aan het adres van Putin, maar is geen agressieve benadering.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De ongelofelijke PvdA praalhans Koenders, durfde over de NAVO oefeningen voor de Russische grens in Polen, de Baltische staten en een paar andere Oost-Europese landen, te zeggen, dat dit geen 'agressieve benadering' is (van het conflict dat het westen met de NAVO en de VS voorop hebben gecreëerd in Oost-Europa)........ ha! ha! ha! ha! Om in hetzelfde gesprek te laten weten, dat deze oefeningen een waarschuwing zijn aan het adres van Rusland en dan m.n. aan het adres van Putin...... "Je probeert ook de diplomatieke kanalen open te breken. Daar hoort af en toe ook een goede oefening bij.....", aldus Koenders, die dus met een groot agressief vertoon, de onderhandelingen met Rusland 'wil openbreken......' Terwijl het westen niet wenst te onderhandelen met Rusland, zolang De Krim niet wordt ontruimd en de zogenaamde Russische troepen niet uit Oost-Oekraïne worden teruggetrokken......

De VS en de rest van de NAVO landen hebben juist vanaf de 90er jaren een agressieve politiek gevoerd tegen Rusland, door tegen de afspraken in, nog met Gorbatsjov gemaakt in 1991, de NAVO toch steeds verder te laten uitbreiden richting Moskou. Uiteraard wisten deze landen en de NAVO dat Rusland nooit afstand zou doen van haar grote marinehaven in de Krim, n.b. de enige ijsvrije marinehaven van Rusland en dat Rusland derhalve in zou grijpen, als het deze haven(s) dreigde te verliezen!!!

De VS is onder zwaar protest van Rusland toch begonnen met het plaatsen van een raketschild aan diverse grenzen met Rusland in Oost-Europa, zogenaamd tegen Iraanse raketten...... Onlangs berichtten de grote Nederlandse media organen, dat Rusland 40 intercontinentale kernraketten zou hebben gekocht, dus compleet met kernkoppen..... ha! ha! ha! ha! Van wie? van de VS? ha! ha! ha! David Jan Godfroid vertelde dit verhaal gisteren in geuren en kleuren op Radio1, waaraan deze anti-Rusland propagandist en lobbyist voor het militair-industrieel complex, de uitspraak verbond, dat Rusland bezig is met een wapenwedloop........ ha! ha! ha! ha! ha! Als je daar al van kunt spreken, is het wel duidelijk wat daar de oorzaak van is: de wapenwedloop in het westen, waar we al 7 keer meer uitgeven aan oorlogvoering (defensie genoemd), dan Rusland en China samen, op jaarbasis wel te verstaan!!! Rusland heeft nieuwe raketten gekocht, die het gebruikt om een aantal oude kernraketten te vervangen en uiteraard zullen ze die uitrusten met 'kernkoppen'. Uiteraard, vraagt u zich af? Jazeker, daar de VS niet alleen raketten aan de grens met Rusland stationeert, maar de VS is zelf bezig met het vernieuwen van haar kernraketten!!! Uiteraard hebben de Nederlandse pers en minkukel Godfroid!!* daar geen belangstelling voor!!

Wie is er agressief en wie heeft er 'zitten slapen???' Juist de NAVO is uitermate agressief en Rusland heeft jaren zitten slapen, ondanks dat men daar een fiks aantal keren protest heeft aangetekend tegen de NAVO agressie....

Overigens werd een paar dagen geleden nog bekend gemaakt, dat de NAVO grote wapendepots voor de Russische grens wil aanleggen, hoe bedoelt u, dat dit geen agressieve daad is???

Aan de NAVO oefening 'Noble Jump' (de naam alleen al.... ha! ha! ha! ha!), doen in Polen maar liefst 2.000 militairen deel en omdat Nederland 'zo groot' is, doen er 400 militairen uit Nederland deel aan deze westerse provocatie aan het adres van Rusland...... De VS en NAVO uitten maandag nog hun (uiterst hypocriete) zorgen over de versterking van het Russische kernwapenarsenaal. Ook Koenders laat het niet koud. "Ik maak me daar ook zorgen over. Vandaar dat we ook voor deze oefeningen zijn en dat Nederland daarin vooroploopt". Oh vandaar, die 400 militairen in Polen!! Jezus wat een oplichter!!

* Godfroid durfde nog te zeggen, dat de Russische annexatie een lang gekoesterde wens van Rusland was...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als je 'lang' ziet als de tijd, tussen de door de VS (met 4 miljard dollar en hand en spandiensten) opgezette opstand en de door de VS gewenste staatsgreep, tegen de democratisch gekozen regering van Oekraïne en het moment dat Rusland inderdaad De Krim annexeerde....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat de oorlogshitser Godfroid Rusland als de grote agressor ziet, zal u waarschijnlijk niet verbazen..... Wat een enorme klootzak en leugenaar, want hij moet voldoende weten, om te kunnen beseffen, dat hij glashard liegt!!!

Voor meer berichten over dit gevaarlijke spel van het westen, klik op de labels Oekraine, Rusland, NAVO, wapendepot en/of koude oorlog, onder dit bericht. Dat geldt uiteraard ook voor de labels Koenders en Godfroid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten