Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 6 oktober 2013

Milieusceptici zijn gevaarlijke psychopaten

Milieu-sceptici zijn niet alleen ongelofelijke egoïsten, met een houding van: 'na ons de zondvloed', maar waar dit tuig dus helemaal schijt aan heeft, is uw gezondheid, dat alles ten bate van het rondscheuren met grote stinkbakken.

Ga maar na, alleen in Nederland sterven jaarlijks 18.000 mensen voortijdig, als gevolg van de uitstoot van autoverkeer, daar kan je nog eens een heel groot aantal kinderen bij optellen, die vanwege diezelfde uitstoot met luchtwegklachten kampen en dat zijn bepaald geen geringe klachten.

Als je ten koste van alles, het vervuilen van de lucht en het verpesten van de rest van het milieu, met als gevolg een groot aantal slachtoffers, normaal vindt, ben je niets anders, dan een vervelende en uiterst gevaarlijke psychopaat. Dit gezegd hebbend, kan je topmensen van oliemaatschappijen ook niet anders zien, dan een stel egoïstische, asociale, levensgevaarlijke psychopaten.

Heeft die van der Veer nog een lintje gekregen van Beatrix voor zijn heilzame werk, als topman van Shell?? Zou me niet verbazen, Beatrix is tenslotte al jaren grootaandeelhouder van Shell............ Wat zegt dit over Beatrix, die het een aantal keren voor het milieu durfde op te nemen, in haar hypocriete kersttoespraken.....

Zie ook:
'Jeffrey Epstein: seksueel wangedrag van welgestelden veelal onder de pet gehouden'



'Psychopathic Behavior and Leaders By James G. Long'

'The Disturbing Link Between Psychopathy And Leadership By Victor Lipman'





Geen opmerkingen:

Een reactie posten