Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 oktober 2013

Muzikaal recept voor een goede, toegankelijke geestelijke gezondheidszorg, zonder eigen bijdragen en voor het strafrechtelijk vervolgen van Schippers en andere kabinetsleden, die bloed aan hun handen hebben en die schijt aan de veiligherid en gezondheid van hun burgers hebben

Begin je avond met de recepten van jouw eigen blogdokter P. Pisser, gratis en voor niets (ha! ha! ha!) een prettige reis door je brein. Met de muziek van de dokter laat je de spanning en stress van je afglijden, agressie wordt gekanaliseerd afgevoerd (ha! ha!), waarna je je een stuk beter zal voelen, bovendien verruim je je geest met de sessies van de dokter, zodat je agressie in het vervolg beter kan duiden en je je niet meer als instrument van de baas, de media of de politiek laat gebruiken. Me dunkt, wat wil je nog meer?!!

Met donderend geweld op zijn pijporgelfiets producerend, fietste de dokter vanmorgen om 6.30 u. mijn straat in, een lading verwensingen achter zich latend. Wonderwel was hij goed gestemd en toonde mij een tas, waarin zich een aantal zelf gefabriceerde rookbommen bevonden. "Die ga ik vandaag thuis, bij het geteisem dat Rutte 2 vormt, door de brievenbus, of anderszins naar binnen werken", zei hij bulderend van het lachen, "weten ze ook eens wat het betekent, dagelijks vergast te worden, zoals de minder welgestelden dagelijks moeten meemaken door het autoverkeer" En weer volgde een bulderende lach, hij overhandigde mij het recept, waarna hij snel verdween, met de gebruikelijke nevel rond zijn hoofd en zware akkoorden aanslaand op zijn pijporgel.
Als eerste vandaag: Swans met 'Die Tür Ist Zu', half experimentele industrial, van topniveau, purrrhachtig!!! Daar sluit Amon Düül II met 'Kobe' (Reconstructions), één waanzinnig mooie psychedelische jam, jezus wat een band!!! Ontdek de thema's van Pink Floyd's 'Ummagumma'. Vervolgens Public Image Ltd. met 'Second Edition', één van de vele schitterende albums van John Lydon en zijn band, toen nog met basgod Wobble, op de..... ha! ha! ha! (echt een vraag voor leeghoofd Jan Douwe Kroeske, die zag ik pas Gerard Joling interviewen.... ha! ha! ha!). Dan het machtig mooie album 'The Bedlam In Goliath', van The mars Volta, godverdegodver wat een energie, en dronken jezus in de goot wat een band en wat een album!!!! Dat vraagt om Autolux en het album 'Future Perfect', wat een treurig goed album, een uiterst sterk geneesmiddel!!!! Tot slot 'For Flowers, Cars And Merry Wars' van het Scandinavische Huntsville, geheel in stijl met het Swans album, genieten piepelzz!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten