Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 oktober 2013

D666, ChristenUnie en SGP verdedigen zich, door te roepen, dat ze tegen genoeg andere zaken zijn......

De wereld op z'n kop, Pechtold en Slob (plus ongetwijfeld de SGP) stellen dat ze weliswaar een kutkabinet in het zadel houden, een kabinet, dat vanwege alle negatieve resultaten weggestemd had moeten worden in de Eerste Kamer, waardoor nieuwe verkiezingen uitgeschreven hadden moeten worden, maar dat er voor hun partijen, na dit smerige akkoord, nog genoeg zaken zijn, waar de drie partijen tegen zijn. Alsof daarmee hun achterbakse stap gerechtvaardigd zou zijn. Verkiezingen zijn zogenaamd geen oplossing, maar ik heb het hier al minstens 10 keer gezegd: we waren beter af geweest met een kabinet, dat echt alleen op de winkel had gepast, i.p.v. het huidige kabinet (inclusief de 2 voorafgaande), dat de economie steeds verder naar de kloten helpt.
Durven zeggen, dat dit geen gedoogkabinet is, zoals Rutte 1, is een gotspe, leg mij de verschillen met dat kabinet maar eens uit! (en dan niet met de slappe constatering komen, dat toen de PVV achterop 'de fiets' zat).

'De witte Obama' Pechtold heeft het voor elkaar, de werknemers zijn hun rechten nog eerder kwijt, dan eerst gedacht. Niet dat dit banen oplevert, zie de jeugdwerkloosheid, terwijl die jeugd nog minder rechten heeft, dan de 'rechten' die overblijven voor oudere werknemers, als Pechtolds plannen worden uitgevoerd..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten