Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 20 oktober 2013

Muzikaal recept tegen verdere 'goedkope' kredietverlening en tegen foute reclames en spotjes (als dat verboden zou worden, zouden de reclameblokken een heel stuk minder irritant zijn...ha! ha! ha! Er zou zelfs niet veel reclame meer gemaakt worden!)

Een nieuwe dag, een nieuw uiterst geneeskrachtig recept van je eigen blogdokter, de wel heel edele, totaal doorgeleerde P. Pisser. Verruim je geest met de recepten van de dr. en laat je nooit weer piepelen door baasjes, foute politici (er schijnen nog integere politici te zijn, maar waar?) en de algehele neoliberale indoctrinaties, of die nu van de Telegrof, de Volkskrant of het NRC komen!
Zoek geestgenoten en verzet je tegen de huidige patjepeeërs, die de koek verdelen en onder het mom van duurzaamheid de wereld vernietigen, daarbij schijt hebbend aan mens en dier....

Weer enigszins aanspreekbaar, bereikte de dr. mijn deur op zijn pijporgelfiets, waar heel wat vrolijker klanken uit voortkwamen dan de afgelopen dagen en met een excuus mompelend (!!) voor de kaakslag die hij mij de laatste keer gaf, waarna hij mij het volgende recept overhandigde:
Als eerste: Brian Eno met 'Another Green World', een geniaal mooi album, waaraan ook bijna de gehele Roxy Music clan meedeed, waanzinnig mooie psychedelische poprock, van de allerhoogste kwaliteit, jezus wat is deze vent goed, gvd!!! Met een flinke stap door de tijd (althans in mensenogen) belanden we bij Crystal Castles en hun 2de album uit 2010, ongelofelijk mooie psychedelische rock, genieten piepelzz! Door met Nine Inch Nails en Rezor's album 'Year Zero', natuurlijk is dit weer een geniaal goed rockalbum, met psychedelische ondertoon, jezus wat is dit goed!! Met dank aan de wel zeer hoog doorgeluchte Lucos Bravos Primeros, ook voor het volgende album: The Mars Volta en 'Frances The Mute', wat mij (AP) betreft het beste album van The Mars Volta, psychedelica van top niveau! Voort naar Malfunkshun met 'Return To Olympus', sluit mooi aan op The Volta en het is 'best een mooi album!!' Tot slot zusters en broeders, het giga mooie album 'Animal Rights', van geluidstovenaar Moby, godverdegodver, wat is dit sterk, prááááááááktiek!
Tot de volgende sessie, of die daarna, zie maar! Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten