Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 oktober 2013

PvdA eist stageplekken van scholen................ ha! ha! ha! ha! ha!

Het is ze bij de PvdA echt in de bol geslagen, deze partij heeft samen met Balkenende 4 en Rutte 2 (en vergeet de kabinetten Kok niet, die de basis legden voor de huidige crisis, ook die bij de pensioenfondsen), mede zorg gedragen voor de belabberde staat van de Nederlandse economie en het ongeluk van vele burgers: een top werkloosheid, top armoede, top aantal faillissementen en huisuitzettingen en een recessie, die nu al meer dan 2 jaar voortduurt. Men gaat gewoon op de oude voet door en roept hosanna, want nu gaat 't pas echt goed worden, na de staatsgreep met D666, SGP en CU...... ha! ha! ha! ha!
Maar de partij wil natuurlijk met nog een paar zaken komen, die voor hun kiezers belangrijk zijn, de verkiezingsbeloften zijn al verpulverd in de verbrandingsoven, dus de hoogste tijd, voor wat stroop aan de mond smeren, bij de comateuze kiezers. Vandaar dat twee nieuw-oplichters van de PvdA 2de Kamerfractie, Tanja Jadnanansing en Mohammed Mohandis gisteren met een pleidooi kwamen, waarin wordt gesteld, dat scholen verplicht een stageplekken garantie afgeeft....... ha! ha! ha! ha! ha! Deze nieuwlichters huppeltrutten kwamen erachter, wat heel Nederland al 15 jaar weet: er zijn veel te weinig stageplekken..... Alsof scholen werkgevers zijn, die stageplekken kunnen creëren, hé 'mooi' idee voor de PvdA: maak van de scholen fabriekjes, waar de leerlingen spelenderwijs, achter machines kunnen leren, hoe ze moeten optellen en aftrekken, niet te veel leren, dat levert je alleen maar opstandige burgers en kritische stemmers op.....

Deze 2 PvdA sufkonten kunnen zich beter verdiepen in het feit, waarom het beleid van Rutte 2 zo desastreus is, dat lijkt me iets zinniger! Hoewel de rest van Nederland ook al weet hoe dat komt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten