Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 oktober 2013

Muzikaal recept voor het aanklagen van Rusland en de VS bij het Internationaal Strafhof, Rusland voor kaping en ontvoering en de VS voor het bespioneren van het EU telefoon- (en internet) verkeer

Doe je voordeel met de super geneeskrachtige recepten van blogdokter en muziekdruïde Pietje Pisser. Na een aantal sessies bereik je al een geestverruiming, waar normaal gesproken een half ons cannabis met hoog THC gehalte voor nodig is (al stelt de dokter uitdrukkelijk, dat hij cannabis gebruik niet afkeurt, integendeel....). Met deze geestverruiming doorzie je pijlsnel hoe de wereld wordt verrampeneerd, door figuren die de macht bezitten, of dat nu grote ondernemers zijn, de top van de financiële wereld, of de volksverlakkende, corrupte politici (wereldwijd). Daarmee zal bij jou wel het besef ontstaan, dat dit zo niet verder kan en er actie ondernomen moet worden (ook weer wereldwijd), maar daar hoef je niet bang voor te zijn, er zijn miljoenen mensen, die het zat zijn en daar bedoel ik niet fascisten, of anders rechts geteisem mee!

Zoals je bij de laatste recepten al kon lezen, de dokter is behoorlijk geagiteerd door, de gecreëerde rotzooi en antidemocratische ingrepen, veroorzaakt en gedaan door Rutte 2, aangevuld met 'oppositiepartijen' D666, CU en SGP. Vandaar waarschijnlijk, dat hij met een enorme veiligheidsspeld door z'n neus, het volgende recept afleverde:
Vandaag start de dr. met Nine Inch Nails en 'Fixed Remixes', een waanzinnig mooi album, met o.a. bijdragen van Foetus, Butch Vig e.a., één grote energiezetpil voor je oren en agressie ontlader de luxe!!! Ja hoort, daar is 'ie weer: Atoms For Peace en 'Amok', godverdegodver, wat is dit sterk mensen en uiterst geneeskrachtig!! Misschien een vreemde keus nu, maar dat gevoel verdwijnt heel snel: Ikeyard met 'Nord', jezus op een 3 benig paard, wat is dit goed!!! Het kon niet uitblijven: PACT met 'Cosmic Tones' en met die titel is niets te veel gezegd, een droom van een album, zware psychedelica!!! Daar sluit het album 'Original Sounds Of The Zion' perfect op aan, schitterende dubstabreggae, genieten piepelzz!!! Tot slot van deze grote trip: Public Image Ltd. met 'This is PIL', één van de geweldige albums van John Lydon en zijn band, groots!!!!!
Veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten