Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 oktober 2013

Zwarte piet, 'politici' die zich in de strijd werpen

Het is godverdomme niet te geloven, de grote onderlaag, wordt de laatste centen afgepakt, ondanks de toezeggingen dat dit niet zal gebeuren, het gebeurt al, iedere dag weer en waar maken de schuldigen daarvoor, de politici van afbraakkabinet Rutte 2, die Nederland al ruim 2 jaar in een recessie houden (zonder gegoochel), het ene record na het andere breken, of het nu om werkloosheid, armoede, faillissementen of huisuitzettingen gaat, welnu, deze politici mengen zich serieus in het 'zwarte piet' debat, nee, niet dat ze 'de zwarte piet toespelen' aan de minima en de zwakste groepen in de samenleving (wat ze overigens wel doen), nee, ze maken zich druk over het verschijnsel de 'echte zwarte piet!!!!!' Ongelofelijk en ongeloofwaardig, CDA dindongleeghoofd van Toorenburg, u weet wel de 'dappere strijdster voor zware gevangenisstraffen, 'uit te delen' aan minderjarige 'misdadigers', dezelfde trut, die 1,7 % van de stemmen kreeg bij de verkiezingen van 2012, liet zich uit over zwarte piet. Deze van Toorenburg maakte zich gistermiddag (Radio1 na 17.30 u.) boos op Verene Shepherd van de VN, die Nederland eerder veroordeelde, voor dit meer dan achterlijk gebruik, waarmee de gekleurde medemens, anno 2013 te verstaan wordt gegeven, dat zij domme, luie, maar wel grappige medemensen zijn, goed genoeg om als knecht te dienen. Toorenburg vindt het 'een beetje bizar' dat Shepherd dit durft te zeggen, mevrouw Shepherd is gekleurd, dus waar bemoeit ze zich mee.......? Toorenburg ging in het radio lulpraatje zover, dat ze Shepherd vooringenomen noemde...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Weet leeghoofd Toorenburg wel, wat dat woord inhoudt? Jezus wat een gek!
Toorenburg wilde nog even kwijt, dat ze blij was, met de uitspraak van Rutte, dat wat hem betreft, het verschijnsel van zwarte piet, niet ter discussie staat....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Ja mensen, het is niet te geloven, maar de VVD 'premier' van alle Nederlandse burgers, dus ook van de gekleurde burgers, durft openlijk te zeggen, dat het meer dan achterlijk symbool, dat zwarte piet is, wat hem betreft onaantastbaar is... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is premier van ons land, jezus wat een kleuter en enorme klootzak, zeker bang, dat-ie nog meer kiezers aan de PVV fascisten kwijtraakt, ongelohohohohooofelijk!!!!!!!!! Ach, de VVD heeft maar weinig gekleurde leden, die kan de partij missen als kiespijn!

Bij Pauw&Witteman vond zelfs Huub Stapel het nodig, zich voor het behoud van zwarter piet, uit te spreken, ik had de idee, dat deze man nog wel eens nadacht, maar blijkbaar is hem de praatshowgekte ook in de bol geslagen en vond hij het nodig de onderbuik van Nederland te bedienen. Stapel stelde het vreselijke scenario voor, dat je je kind moet vertellen, dat sinterklaas alleen komt, dat kan natuurlijk niet...... Een of andere trut viel Stapel meteen bij en zei, dat zwarte piet echt moet blijven. Het 'leuke' rode hoedje van de PvdA Plasterk, de zwaar onder de maat presterende minister van Binnenlandse Zaken, liet zich nog net niet als voorstander, van het behoud van die 'mooie traditie' kennen en durfde te zeggen, dat de regering geen mening heeft over zwarte piet.Zeker niet gehoord wat kleuterpremier Rutte daar eerder over zei.... Al kotsend een ander kanaal gezocht, jezus christus!

Maakt u zich als volwassene boos over de kritiek op zwarte piet, laat u dan snel nakijken door de psychiater, ik vrees, dat u lijdt aan onherstelbare hersenschade!

Lees ook: 'Zwarte piet, wel of niet'
          en: 'Zwarte piet, ook SP neemt deze discussie 'serieus''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten