Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 oktober 2013

SP staat achter de staatsgreep van Rutte 2

SP rode kneus Roemer stelde vandaag in de Tweede Kamer, dat de SP achter de staatsgreep van het kabinet Rutte 2 en 'oppositiepartijen' D666, CU en SGP, staat. Werkelijk ongelofelijk, wat een slappe lul! Bang dat hij in de peilingen zal zakken, i.p.v. te zeggen waar het op staat: het kabinet Rutte 2 heeft er een puinbak van gemaakt, met een topwerkloosheid, een record aantal huisuitzettingen en faillissementen, een recessie die al meer dan 2 jaar aanhoudt (zonder gegoochel met rekenmethodes) en een record aantal mensen dat onder de armoedegrens moet leven, maar liefst 1,5 miljoen burgers kunnen niet meer rondkomen en een nog groter aantal, moet van dag tot dag de touwtjes aan elkaar zien te knopen........ Gezien deze resultaten dienen er onmiddellijk nieuwe verkiezingen te worden uitgeschreven. Als Roemer bang is, voor het verwijt, dat hij het land naar de knoppen zou helpen met de roep om verkiezingen, kan hij heel simpel zeggen, dat we beter af waren geweest met een kabinet, dat echt alleen op de winkel had gelet, i.p.v. de afbraakkabinetten Balkenende 4*, Rutte 1 en Rutte 2!!!

Ach, het is weer hetzelfde als met de vorige verkiezingen, ook toen verloochende de SP haar idealen uit, voor eventuele macht..... Zier ook mijn bericht over Roemer bij Pauw&Witteman gisteravond.

*De kabinetten Balkenende 1 t/m 3 waren natuurlijk ook kloten, dat spreekt voor zich, weet u nog? Na het zuur komt het zoet, maar we kregen zoutzuur!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten