Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 oktober 2013

Muzikaal recept tegen razzia's, al helemaal, als deze worden uitgvoerd op mensen, die dit onder de nazi's al eens mee moesten maken!

De hoogste tijd voor een nieuwe sessie, met de supergeneeskrachtige recepten van onze blogdokter en muziekdruïde P. Pisser. Verruim je geest en zie hoe rot de politiek in elkaar steekt, ruimte gevend aan bedrijven om de aarde naar god te helpen, de mensen tot loonslaven te maken, echte slavernij elders ondersteunend, of daar zelfs gebruik van makend, wapens te dumpen naar believen, kortom de mensen in grote ellende te storten. Het voorgaande beziend, is het dan ook geen wonder, dat dieren al helemaal onder aan de ladder zitten, de ellende die dieren moeten meemaken in de intensieve veehouderij is dan ook ongekend, groot en doodmartelen is de beste beschrijving van hun leven, alles ten behoeven van het meer dan verrotte, corrupte neoliberalisme, waar zelfs de SP mee sjanst tegenwoordig.....Wordt niet bang van deze openbaring, er zijn miljoenen, die dat besef allang hebben en deze mensen zitten gelukkig allesbehalve stil!

Toch al weer snel opgeknapt, van zijn verkoudheid, fietste de dr. blaastoeterend mijn straat in, hij was zelfs enigszins vrolijk en opgeruimd begon hij over politici, die amper beseffen dat ze ook een achterkant bezitten, maar wel denken een land te kunnen leiden, dat wekte tegelijkertijd, de nodige irritatie bij hem op, vooral over de media, die niets anders doen, dan braaf verkondigen, wat de politiek hen wil laten propageren. De Volkskrant en de Telegraaf 'vielen', waarop hij bemerkte, dat 'we' daar in het verleden wel weg mee wisten, maar dat de gemiddelde Nederlander het IQ van een imbeciel heeft, en zelfs dankjewel zegt, als hij op straat wordt uitgekleed.....
Benieuwd wat dit voor het recept betekent....
Ingrediënt 1: Tangerine Dream met deel 4 uit de collectie 'Electric Journey', te weten 'Ocean Waves Collection' (gerestaureerd), prachtige elektronica van Edgar Froese en zijn muziekmaten, prachtig!!!
Tweede onderdeel: London Menue, een verzamelaar met (elektro) psychedelische jazztrancerock à la Red Snapper, met namen als: Danmass, Pam Evaughne, Elixir e.a., mohohoooooi!!! Nog een menu, dit keer Milano Menue, prachtige Italiaansepsychedelische elektrotrance met pop-achtige elementen, schitterend!!! Tijd voor één van de vrienden van Don Li, prachtige elektro-trance-jazz uit Zwitserland van Marco Repetto, de titel van het album is wat onduidelijk, maar ik ga voor de titel 'Pure Electronic Works 1', met uitsluitend composities van Don Li, je weet niet wat je hoort! (en reken maar dat je het goed vindt!). Aansluitend Mariner met 'Amphibian', prachtige elektrotrance, genieten mensen!!! En dit heeft niets van doen met 'Semper Fi!' Dat geldt, dat genieten, ook voor het laatste album 'Dead Cities' van The Future Sound Of London, jezus mensen, wat godvergeten mooi!!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

                                                                                                                     BRAF!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten