Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 13 oktober 2013

Dijsselbloem over de 'zachte staatsgreep' die hij, zijn afbraakkabinet en 3 'oppositiepartijen' pleegden

Het krakende PvdA leeghoofd Dijsselbloem, zei na de antidemocratische staatsgreep, die Rutte 2 en de 'oppositiepartijen' D66 (AD666), CU en SGP pleegden, afgelopen vrijdag, dat Nederland met dit 'akkoord', kan voldoen aan de EU regels (zoals de meer dan belachelijke 3% begrotingstekortregel, die Rutte 1 er door wist te jagen in de EU)..... Dat dit 'voldoen aan de EU regels' heeft gezorgd voor een top-werkloosheid van meer dan 1 miljoen werklozen (echte cijfers), meer dan 1,5 miljoen burgers, die onder de armoedegrens leven (waaronder meer dan 320.000 kinderen, cijfer van januari 2013....), een top aantal faillissementen en tot slot een recessie, die al meer dan 2 jaar aanhoudt (zonder gegoochel met cijfers en termen), ach dat interesseert Dijsselbloem in het totaal niet......

In Buitenhof vanmiddag durfde Dijsselbloem te stellen, dat met dit akkoord er binnen 10 tot 15 jaar 50.000 banen bijkomen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, ja, met het naar voren halen van de werknemersrechten uitkleding, zie de jeugdwerkloosheid, relatief veruit het hoogst, terwijl de jongeren tot 23 jaar, amper of geen rechten hebben als werknemers...... Het mooiste komt nog: volgens Dijsselbloem blijkt dit (die 50.000 extra banen) uit ramingen van het CPB, u weet wel het instituut, dat nog nooit gelijk had met haar berekeningen, maar (ha! ha! ha!) het CPB maakte onlangs nog bekend, dat de werkloosheid het komende jaar met 70.000 werklozen zal stijgen...... ha! ha! ha! ha! ha! Voor de goede orde: een negatief resultaat van min 20.000 banen..... ha! ha! ha! ha! ha!

Het PvdA dindonghoofd Dijsselbloem, stelde verder, dat de staatsgreep nodig was, daar er dreiging was, dat voorstellen en plannen van het kabinet zouden stranden. Ja, hij doelde hier niet zozeer op de 1ste Kamer, maar op de situatie in de 2de Kamer, zo liet hij in Buitenhof weten. Ja, enorme zak, dat komt, omdat jullie wel eens even zouden laten zien, hoe snel je een 'gedegen kabinet' kan formeren, een kabinet dat er voorts voor zorgde, zoals ook uit het voorafgaande blijkt, dat er een afbraakbeleid werd en wordt gevoerd, met voornoemde resultaten als 'geweldig resultaat'..... Daarom hadden er nieuwe verkiezingen moeten komen, zoals dat in een democratie hoort en hou maar op over deze crisistijd, die verkiezingen niet zou toestaan, zonder Rutte 1 en 2 hadden we er, met een kabinet dat alleen op de winkel had gelet, een gigantisch stuk beter voorgestaan!
Ozo! (Oranje zal ondergaan)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten