Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 oktober 2013

Muzikaal recept tegen hypocriete politici, vandaag vooral die van de SP, D666 en CU

Altijd een mooie dag, na het volgen van één van de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter P. Pisser. met de sessies van deze muziekdruïde, krijgt je wereld weer kleur. Bovendien geven deze sessies je de kracht, om niet meer over je heen te laten lopen en dat kan bepaald geen kwaad, in deze tijd, waar je continue wordt voorgelogen en belazerd, of dat nu door de politiek, de media of het bedrijfsleven gebeurd. je hoeft niet bang te zijn, dat je de enige bent, die de huidige maatschappij een knettergekke vindt, legio mensen zien dat intussen in, zoek gelijkgestemden, organiseer je (maar pas in godsnaam op voor vergadertijgers, die baasje willen spelen, dat is de dood in de pot, zoals de geschiedenis geleerd heeft.

De dokter was redelijk goed gestemd vandaag en er kon weer een rollende lach vanaf, ach, zo zei hij, die miezerige verraders van Rutte 2 en de zogenaamde oppositiepartijen, die een staatsgreep akkoord pleegden, die komen nog wel..... voor mijn wielen! riep hij uit en al lachend verdween hij weer in de nevelen, een Wagneriaans nummer op zijn pijporgelfiets inzettend.....
Als eerste vandaag, slappe, gladde jazzrock van Gérard Gueudin met 'Romantic Attitude' (ha! ha! de titel alleen al!), maar de dr. heeft wel een bedoeling met dit album, je kan je brein lekker even op nul zetten, met deze muziek en eerlijk is eerlijk, het is allemaal perfect uitgevoerd, dus laat alle ellende lekker lopen tijdens dit album! Totaal niet aansluitend, maar wat maakt 't uit: Fela Kuti en zijn album 'Odoo' (onwijs dikke ochtend ogen), jezus mensen hypnotiserend mooi, wat een geweldige muzikant en componist was de man toch!!! Daar sluit Can wel aardig op aan met hun album 'Saw Delight', over hypnotiserend gesproken, godver wat een band was dit, groots!!!! nu we toch in Duitsland zitten: Eno Moebius Roedelius Plank met 'Begegnungen II', o.a. een eerbetoon aan Conny Plank, de fameuze producer met wie zo veel bands hun mooiste album maakten, een geweldig mooi album, met evenveel psychedelisch genot als bij Can, schitterend!!! Nu weer een album, dat zijne zeer hooggeëerde en doorgeluchte grootheid Lucos Bravos Primeros de dokter onlangs deed toekomen: Tame Impala met 'Innerspeaker', muziek die men 'Indie' noemt, maar ik hou het liever bij psychedelische poprock, 't lijkt af en toe wel, of Lennon onderdeel is van deze band, prachtig!! Met dank aan en groet voor Sam Spoorenberg, verdienstelijk gitarist van de formatie Fexet, in de gaten houden mensen, psycho-toprock van Nederlandse bodem!!! Zal onze oude toverkol eens onder druk zetten een album van deze band op te nemen in z'n recepten Nog even over Tame Impala, waanzinig goed natuurlijk!!! De heugste tied veur Jah Wobble's Invaders Of The Heart met 'Take Me To God', ok wat lullige titel, uit z'n relie-zweeftijd, maakt niet uit, geweldig album!!!! Tot slot ff lekker kleuren: Blockhead met 'Uncle Tony's Colouring Book', godverdegodver, wat is dit sterk, genieten piepelzz!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten