Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 oktober 2013

Muzikaal recept voor de verwijdering uit de media en het straatbeeld van sinterklaas en 'deskundigen', inclusief 'geschiedkundigen', die uit hun nek lullen (en dat doen de meeste)

Hier weer een geneeskrachtig recept, in de levenslange reeks sessies, die blogdokter P. Pisser, de wereld aanbiedt, aan al diegenen, die de achterlijke race op meer en 'beter' spuugzat zijn en troost je, je bent bepaald niet alleen! Verbreed je horizon en gezichtsveld door het volgen van deze sessies en ga op zoek naar anderen, die met dezelfde problemen kampen, maar ook naar diegenen, die zich allang verzetten tegen deze onmenselijke maatschappij, die geregeerd wordt, door psychopathische politici, ondernemers, bankiers en (groot) aandeelhouders.

Met vervaarlijke, loodzware orgelmuziek, fietste de dokter vandaag mijn straat in, z'n kop stond duidelijk op onweer, bijna spugend sprak hij de namen Roemer en van Ojik uit. Waarop ik SP en GroenLinks zei, dat had ik beter niet kunnen doen, want voor ik 't wist had ik een slag op m'n kaken te pakken....... Nog enigszins een excuus murmelend, frommelde hij mij daarna het recept in de handen, nam een flinke trek, van de smeulende waterpijp voor op z'n fiets en met veel godvers en donkere tonen uit z'n pijporgelfiets, vertrok hij weer.... Later die dag hoorde ik, dat de dr. gisteren tot 2 keer toe was aangehouden , daar hij de sloten van de kantoren van de genoemde 2 partijen, onklaar had gemaakt... ha! ha! ha! ha!
Ben benieuwd..... Voorgerecht deze dag: George Robert Quartet met 'Looking Ahead', mooie jazz, van jammer genoeg stropdas figuren, ach als de muziek maar goed is! Hoewel, als zou blijken, dat de heren er foute denkbeelden op na houden, kan ik deze muziek niet meer draaien, zonder daar voortdurend aan te denken, zoals bij de nazi Wagner.... Liflaf 2: Kraftwerk met Man Machine, schitterende elektronica uit lang vervlogen tijden, schitterend!! Aansluitend elektronica van Nederlandse bodem: Arling & Cameron (en nee, dat is geen familie van de Britse klootzak, die premier mag spelen) met 'We Are A & C', prachtige speelse elektronica, van surf tot..........., nogmaals prachtig!!!!! Er staan 2 nummers op, die je kan overslaan, dat wijst zich vanzelf...... Vervolgens Pendulum met 'Hold Your Colour', een dikke vette energiezetpil voor je oren, jezus wat is de band goed! Zal die ouwe eens onder druk zetten, om ook eens andere albums van deze band in te zetten..... Het hoofdgerecht voor deze dag: Infected Mushroom met 'Legend Of The Black Shawarna', een geniaal mooi elektropsychedelischtrance album, genieten maarrrrr!!! Tot slot van dit recept 1200 Micrograms met 'Heroes Of The Imagination' een meesterlijk elektrotrance album op psychedelische basis (ha! ha! ha!).

Tot de volgende keer, of die daarna en veel plezier!

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten