Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 oktober 2013

Muzikaal recept voor een verbod op misleidende reclame (zo'n 90% van die reclames!) en voor een verbod op zwarte piet, het is 2013, niet 1950!

Blogdokter Pisser's supergeneeskrachtige recepten zijn wereldwijd beroemd, om hun rustgevende, troostende en ogen openende eigenschappen. Met de recepten van de dokter naar een wereld, waar aarde, mens en dier weer tellen, i.p.v. de jacht op geld en de vermeerdering van het gigantisch vermogen van enkelen, ten koste van de aarde, het geluk en welzijn van het overgrote deel van de mensheid en een normaal leven voor dieren, zonder uitbuiting en marteling t.b.v. de mens. Met een aantal sessies van de dokter, voel je je al snel een heel ander mens!

De dokter was in een melancholieke stemming, toen hij mij het volgende recept overhandigde, ach ja het is herfst, en die oude toverkol wordt er niet jonger op, zien of dat terug te horen is in zijn recept.
Ingrediënt 1: The Residents met het tweede deel van hun 4 delige set 'Our Tired, Our Poor, Our Huddled Masses' te weten: 'Lincoln', waanzinnig mooie psychedelische alternatieve muziek, van extreem hoog niveau, met o.a. een rol voor Mickey Mouse, sjkit'r'nd!!! Aansluitend het album 'Psicòtic Music' Hall van Pascal Comelade, weemoedige muziek, op vaak, zoals de titel doet vermoeden, psychotische manier gebracht, maar god, wat een genie en wat een geweldig album!!! Derde ingrediënt: David Byrne met de wonderlijk mooie (ook enigszins weemoedige) muziek, van het album 'Lead Us Not In Temptation' (muziek gemaakt voor de film 'Young Adam'), dat deze man een genie is wisten we al, maar jezus wat een meesterlijk album, mohohoooooi!! Terug naar Frankrijk met Java en hun kriskrosmuziek album 'Safari Croissière', een hele berg lol, op een virtuoos uitgevoerd album, prachtig!!! Beetje opgevrolijkt, mooi zo, kunnen we meteen naar 'Nu Med' van Balkan Beat Box, een grote vette vrolijke energiepopper, prachtig!! Door met 'Select Cuts From Nation', een verzamelaar van het gelijknamige label, met namen als Asian Dub Foundation, TJ Rehmi, Transglobal Underground e.a. En de tekst, dat achter elke machtige man, een vrouw in de schaduw staat, zou ik niet al te serieus nemen, er zijn maar heel weinig machtige mannen, waar je ook maar een greintje eerbied voor hoeft te hebben, je kan net zo goed zeggen, dat praktisch achter elke smeerlap, een partner staat, die meestal dondersgoed op de hoogte is, van de gore streken, die zijn, of haar partner uithaalt........ maakt niet uit, het is en blijft een prachtig album, met voldoende wel ter zake doende kritische teksten over de huidige maatschappij!! Tot slot het waanzinnig mooie psychedelische album 'Ineffable Mysteries From Shpongleland' natuurlijk van de nu al legendarische band Shpongle, een uiterst sterk medicijn!!!!
Je weet het: alles geheel afspelen, tenzij anders aangegeven en natuurlijk op ABN (zonder de buren te pesten), veel plezier,

BRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten