Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 oktober 2013

Esther de Lange over voedselfraude i.h.k.v. de EU verkiezingen, waar zij lijsttrekker wil worden voor het CDA

Het zwaar overbetaalde CDA leeghoofd Esther de Lange, moest ook even van zich laten horen, gisteren haalde haar collega, CDA houten leernicht Wim van de Camp het nieuws, met een hypocriet en ronduit leugenachtig pleidooi, voor het halveren van het aantal EU commissarissen, dat kon zij natuurlijk niet zonder tegenactie voorbij laten gaan. Deze 2 CDA'ers willen lijsttrekker worden voor het CDA, bij de komende EU verkiezingen. Vandaar dat zij vandaag met grote ophef spreekt over voedselfraude....... ha! ha! ha! ha! Nee, 'we' zetten niet voldoende in op voedselfraude, aldus de trut, die koste wat kost, voorkwam, dat ze sprak over voedselveiligheid, ze zou dan namelijk een groot deel van de CDA achterban tegen de haren instrijken: de intensieve martel veehouderij boeren, waar men niet alleen schijt heeft aan het welzijn van dieren (zoals het echte rentmeesters van god betaamt), maar die bovendien schijt hebben aan de volksgezondheid, van de burgers die haar producten consumeert.

Hé de Lange, behoorlijk hypocriet hè, eerst bezuinigt jouw partij, het CDA, de voedsel en warenautoriteit tot een onaanvaardbaar niveau terug, dit alles vanwege die vermaledijde 'regeldruk' en als het dan misgaat roepen om betere controles, jezus christus!!!!! Deze disfunctionerende huppelkut, durft te spreken over de georganiseerde misdaad als de boosdoener bij voedselfraude..... Alsof de vleesverwerkende industrie (inclusief voornoemde boeren), intussen bij de bevolking niet allang bekend staat als georganiseerde misdaadbende... ha! ha! ha!  'Er zijn al wat bendes opgelost', aldus deze idioot, opgelost waarin? Het zoutzuur, dat wij van Balkenende kregen, i.p.v. het beloofde zoet?
Het nieuwste schandaal: varkensaars, die wordt verkocht als calamaris....... ha! ha! ha! ha!

Zeg schat wat eten we vanavond? Lekker calamaris schat en daarna een lekkere antibiotica, groeihormoon karbonade, die is gemarineerd in heerlijke varkensstront! O schat ik kan niet wachten!

Toevoeging: die varkensaars van de Lange, blijkt een fout van de Lange te zijn, zij dacht dit te hebben gelezen in een EU rapportage.......... ha! ha! ha! ha! ha! Wat een leeghoofd!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten