Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 oktober 2013

VS bespioneert de EU, als reactie dreigt de EU de eerder opgegeven privacy van haar burgers, t.b.v. de VS inlichtingendiensten, niet door te laten gaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De VS bespioneert haar goede vriend en partner in de NAVO, de EU op een onbeschofte grove manier. Her en der borrelt er wat gesputter op in een paar EU landen, maar van een volkomen terechte opstand tegen deze wanpraktijken is geen sprake, logisch want de EU landen, doen er zelf vrolijk aan mee. Vanmorgen werd bekend, dat ook Merkel de Duitse 'christen' premier, is afgeluisterd, daar is nu het hek van de dam. In het EU parlement heeft de 'lamme' D666 grootgraaier in 't Veld, een motie ingediend, die werd aangenomen. Wat behelst die motie? Worden de VS ambassadeurs naar huis gestuurd? legt de EU de zaak voor aan de VN Veiligheidsraad? Dient de EU een klacht in bij het Internationaal Strafhof? Nee, nee, driewerf nee, huppeltrut in 't Veld heeft bedacht, om het Swift-verdrag, voorlopig niet in te laten gaan. Wat houdt dit verdrag in? De VS heeft de EU als een kleine jongen stevig bij de arm gepakt en te verstaan gegeven, dat zij de VS toegang moet geven tot de bankgegevens van EU burgers...... Dus omdat de VS op een grove manier inbreuk maakt op de privacy van EU burgers en zich daarnaast ordinair bezig houdt met spionage en bedrijfsspionage binnen de EU, zegt de EU nu, dat een verdere inbreuk op de privacy van EU burgers (een toestemming, die de EU, inclusief D666 in 't Veld, nooit had mogen geven), nog even wordt uitgesteld....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In 't Veld, was vanmiddag nog even te horen op Radio1 (na 15.30 u.), daar gaf ze aan, dat dit hele gebeuren eens te meer aantoont, dat de EU een politieke unie moet worden, alsof het opgeven van onze soevereiniteit een garantie is, op minder spionage..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Natuurlijk bagatelliseerde in 't Veld, deze hele wanstaltige gang van zaken nog even, door te zeggen, dat 'we' zelf ook boter op 't hoofd hebben, als het om afluisteren en afkijken gaat.......  Ongelofelijk, gvd!!!!

Laten we a.u.b. als de sodemieter stoppen met dat hele geldverslindende, disfunctionerende orgaan EU...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten