Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 oktober 2013

Asscher houdt Sensire in de gaten en rare constructies? Niet zeuren!

PvdA slaapbol en uiterst disfunctionerend minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ha! ha! ha!), stelt een waarnemer aan, die de boel bij thuiszorgorganisatie Sensire in de gaten gaat houden. Sensire ontslaat 1.100 medewerkers, die via een schimmig bureau, voor een aanmerkelijk lager salaris, weer aan de slag kunnen bij....... Sensire!!!! Nu had Asscher belooft, dat dit soort constructies uit den boze zijn, maar in dit geval stelt hij dus een waarnemer aan, die de boel in de gaten moet houden.......... Alsof niet allang duidelijk is, hoe goor Sensire bezig is, al op 23 augustus jongstleden, was bekend, dat Sensire dit plan in petto had en sindsdien is deze hele foute organisatie, die haar smerige plannen gesteund ziet door de lokale politiek (waaronder gegarandeerd een aantal PvdA'ers), gewoon doorgegaan met de uitvoering van deze schofterige manier van handelen. Asscher en zijn staatssecretaris hebben dus geen flikker gedaan en als klap op de vuurpijl, stuurt Asscher een waarnemer, die gaat onderzoeken en gaat kijken, hoe Sensire gewoon doorgaat met haar plannen, terwijl de organisatie tot 1 januari 2015, gewoon geld krijgt om het personeel te betalen!
Zie hier, nogmaals een bewijs van hoe neoliberaal de PvdA echt is, werknemers worden door hen bevochten rechten afgepakt en als ondernemers hun personeel overduidelijk uitbuiten, gebeurt er geen bliksem!
Wat dat laatste betreft: zie ook het rapport van de voormalige arbeidsinspectie, die vandaag meldde, dat ALDI haar personeel menselijk moet behandelen, de zoveelste keer, dat dit bedrijf op zo'n manier in het nieuws komt, er moeten geen rapporten geschreven worden, waarna een waarschuwing volgt, maar er moet eindelijk eens actie ondernomen worden!!! Benieuwd wanneer hetzelfde verhaal weer in de pers verschijnt......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten