Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 oktober 2013

Han van der Horst, oftewel katholieke geschiedvervalsing

Op 22 september jl. in OVT (Radio1 na 10.30 u.) presenteerde 'geschiedkundige' Han van der Horst een geschiedkundig schrijfsel, 'De mooiste jaren van Nederland 1950-2000', waarin hij o.a. de 60er jaren bespreekt. Volgens van der Horst, die zich voordoet als geschiedkundige, stond de Telegraaf voor genieten en ja 'soms wat' rechtse artikelen. Volgens deze nieuwe flapdrol deskundige, heeft de katholieke kerk eigenlijk voor de seksuele revolutie gezorgd........ ha! ha! ha! ha! ha! Zelden zo'n hoop onzin bij elkaar gehoord, jezus wat een lul! Ook de WAO en andere sociale wetten hebben we aan de katholieken te danken.... hoe kom je erbij dat daar generaties voor hebben gevochten? Een stelletje stinkers in vieze pijen, hebben daar voor gezorgd!
Voorts wilde van der Horst nog even wereldkundig maken, dat z'n zoon net reservist was geworden en daar was hij apetrots op....... ha! ha! ha! ha!
Tot slot moest hij nog even kwijt, dat het een heel leuk boek is, dat hij heeft geschreven..... De lul recenseerde af en toe boeken voor OVT, daar kwam vorig jaar een eind aan, ik luisterde daar overigens allang niet meer naar, en niet onterecht, zo blijkt!

'De mooiste jaren van Nederland?' Geschiedvervalsing, maar dan zo dom, als het volgens mij nog nooit vertoont is en dat is dan wel een 'prestatie' van formaat! Hoewel? Broodschrijver, 'geschiedkundige' en 'Amerika deskundige' Geert Mak, gaat misschien niet zover, als van der Horst, maar hij bereikt, met zijn doktersroman boekjes en zijn domme propaganda praatjes, een veel groter publiek........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten